PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Χρυσή» νίκη ο Ατρόμητος με 1-0 τον Πανιώνιο


Νίκη-χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πήρε ο Ατρόμητος επί του Πανιωνίου με 1-0, στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου (15η).

Όσο άτυχη στάθηκε η ομάδα του Περιστερίου στο Αγρίνιο πριν από 3 αγωνιστικές, όπου έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών και τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναιτωλικό (2-2), άλλο τόσο της χαμογέλασε η τύχη στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς που έδωσε.

Πριν από μία εβδομάδα επικράτησε με 1-0 της Καλλονής με το γκολ του Ουσέρο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ σήμεραμ αν κι έχασε πέναλτι στο 43΄ με τον Ναπολεόνι, τελικά πήρε το σπουδαίο «τρίποντο» στο 89΄ με το γκολ του Λαζαρίδη.

Χάρις στη δεύτερη σερί νίκη που πέτυχε ο Ατρόμητος, με το ίδιο σκορ μέσα στο «σπίτι» του, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και σαφώς οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα περάσουν ευχάριστες γιορτές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Πίτου, Μπιτόλο, Φυτανίδης (46′ λ.τρ. Κοντοές), Γοδόι, Ούμπιδες, Μπρίτο, Μαρσελίνιο (76′ Κούρος), Ναπολεόνι, Ουσέρο (60′ Λε Ταλέκ), Λαζαρίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Μπακασέτας, Χατζηισαΐας, Σιώπης (90′ Βιγιάλμπα), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Μασούρας, Ανσαριφάρντ (84′ Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 39
2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 28
3 A.E.K. 27
4 Π.Α.Ο.Κ. 23
5 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 23
6 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 21
7 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19
8 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 18
9 ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 18
10 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17
11 SKODA ΞΑΝΘΗ 16
12 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 16
13 ΒΕΡΟΙΑ 15
14 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 13
15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 8
16 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 7

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment