PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar στο Περιστέρι


Στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012, όπως κάθε χρόνο τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar.

Στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012, όπως κάθε χρόνο τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar.

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar των εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου είναι ένας ιδιαίτερα πετυχημένος ανθρωπιστικός θεσμός που τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια σε πρόσωπα, φορείς και οργανώσεις της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας. Φέτος και πάλι η μεγάλη οικογένεια του σχολείου ενώνει τις δυνάμεις της και κινητοποιεί όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τους μαθητές της, το σύνολο των εργαζομένων στο σχολείο και κυρίως τους γονείς, για να βοηθήσει ανθρώπους της «διπλανής πόρτας», οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας. Οικογένειες πολυτέκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες που τις έχει χτυπήσει η ανεργία, ηλικιωμένους, οικογένειες τέλος, με πολύ χαμηλά εισοδήματα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο ποσό από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν φέτος από το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar, θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης και θα δοθεί σε οργανισμούς και φορείς που η δράση τους εστιάζεται στην κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας που καθημερινά η έκκλησή τους για βοήθεια φθάνει στο σχολείο.

Με ένα πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που πλαισιώνουν τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά, κυνήγι θησαυρού, αθλητικές δραστηριότητες, θεατρικές εκδηλώσεις, κουκλοθέατρο από την ομάδα «Τα πάντα Φι», θέατρο σκιών από την ομάδα «ParaMana», φιλανθρωπικό ποδηλατικό γύρο και βέβαια την ομάδα «ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ», το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, να υπόσχεται μια ξεκαρδιστική βραδιά stand up comedy και άλλα πολλά, τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου καλούν όλους τους φίλους τους να υποστηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Περισσότερες πληροφορίες στο site του σχολείου www.avgouleaschool.gr .

ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΩΝ «Η ΜΗΤΕΡΑ»

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ»

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ»

ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ»

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΤΗΝ UNICEF

ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ»

ΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment