PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Θανάσης Καραγκούνης


Με προπόνηση στο γήπεδο του Περιστερίου συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με προπόνηση στο γήπεδο του Περιστερίου συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από το πρόγραμμα απουσίασε ο Θανάσης Καραγκούνης ο οποίος προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης ένιωσε ενόχληση στο σημείο πίσω από το γόνατο και προτιμήθηκε να γυμναστεί ατομικά με την προοπτική να ενσωματωθεί πλήρως στην αυριανή προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου. Οι υπόλοιποι παίκτες έλαβαν μέρος κανονικά στην προπόνηση.

Όσον αφορά τον Πίτου Γκαρσία θα κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση μέσα στις επόμενες μέρες.

Στήριζει την προσπάθεια του Δήμου Περιστερίου η ΠΑΕ Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος στέκεται αλληλέγγυος απέναντι στην πρωτοβουλία του Δήμου Περιστερίου και στηρίζει την καμπάνια «συγκεντρώνουμε τρόφιμα για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη» για να βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι ώστε να υπάρξει Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους.

Η ομάδα μας θα ενισχύσει αυτή την προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα την 1η Δεκεμβρίου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου και καλεί τους φιλάθλους μας σε μια ανθρώπινη στρατιά αλληλεγγύης να προσφέρουν οτιδήποτε μπορούν από το υστέρημα τους συμμετέχοντας στον αγώνα της ανθρωπιάς, της ευαισθητοποίησης και της προσφοράς, προς όποιον έχει «πραγματικά» ανάγκη.

Τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων το ερχόμενο Σάββατο είναι το Νέο Δημαρχείο, το ΚΑΠΗ Αγίου Ιεροθέου, το ΚΑΠΗ Ανθούπολης και ο Λόφος Αξιωματικών (Τζον Κέννεντι 135).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment