PeristeriNews.gr
Πολιτική

Χρ. Σπίρτζης: Δεν θα μπουν διόδια σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο


Δεν θα μπουν ούτε μετωπικά, ούτε πλευρικά διόδια στη Βαρυμπόμπη και τον Αγιο Στέφανο, δήλωσε το πρωί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός διευκρίνισε πως η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων που έγινε την περασμένη εβδομάδα ήταν ουσιαστικά τυπική.

«Όταν έχεις μία σύμβαση, για να ολοκληρωθεί η σύμβαση -και να μην γυρνάει η χώρα λεφτά πίσω και στους δανειστές και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή- οφείλεις να κάνεις μερικές ενέργειες, όπως αυτή που έγινε χθες. Δηλαδή, έπρεπε να βγει περιβαλλοντική αδειοδότηση για να περάσουμε στη φάση της λειτουργίας… Δεν θα μπουν μετωπικά και πλευρικά διόδια στην περιοχή. Και όταν μπουν ηλεκτρονικά αναλογικά διόδια, ακόμα και τότε οι κάτοικοι των δήμων Αφιδνών, Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού, θα έχουν εξαίρεση. Οι υπόλοιποι θα χρεώνονται» εξήγησε.

Ανέφερε ακόμη πως στόχος του υπουργείου είναι «να φύγουν και τα μετωπικά διόδια που υπάρχουν σε όλους τους αυτοκινητόδρομους» γι’ αυτό, όπως είπε, «βγήκε και ο διαγωνισμός των ηλεκτρονικών αναλογικών διοδίων».

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment