PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χιόνια στην Πάρνηθα


Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με αισθητή πτώση θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους, ενώ στην Πάρνηθα έπεσαν και τα πρώτα χιόνια.

Το κύμα ψύχους που αναμένεται να είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες μέρες έχει ξεκινήσει και ήδη στα ορεινά του λεκανοπεδίου της Αττικής, περιοχές ντύθηκαν στα λευκά λόγω του χιονιού, όπως στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας. Η κακοκαιρία και συγκεκριμένα η χιονόπτωση οδήγησε την Τροχαία να προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθας. Συγκεκριμένα, η οδηγία αφορά το δρόμο από το ύψος του τελεφερίκ στην περιοχή των Αχαρνών.

Υπενθυμίζεται πως από την πλευρά της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας εκδόθηκε νωρίτερα έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων για σήμερα. Στο νοτιοανατολικό και το βορειοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν μεταξύ 8 και 9 μποφόρ, στον Σαρωνικό αλλά και στα δυτικά της Κρήτης μεταξύ 7 και 8 μποφόρ. ,Για σήμερα ήδη από το πρωί η πρόγνωση της ΕΜΥ έκανε λόγο για κακοκαιρία με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα κυρίως της βόρειας χώρας. Η κακοκαιρία συνοδεύεται από ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, που θα είναι περισσότερο αισθητή στα ανατολικά. Λίγα χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά κυρίως της δυτικής Αττικής, ανέφερε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Παρακολουθήστε την πορεία των καιρικών φαινομένων live:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment