PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χαϊδάρι: Κάμερα κατέγραψε τον δράστη της ληστείας του οδηγού ταξί


Νέα στοιχεία αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση θανάτου του 51χρονου οδηγού ταξί, που βρέθηκε νεκρός έξω από το ταξί του, στο Χαϊδάρι, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, καθώς οι Αρχές έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό που δείχνει τις κινήσεις του δράστη της ληστείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις ενός ύποπτου ατόμου στις 04:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας λίγο πριν συμβεί η ληστεία και εν συνεχεία ο θάνατος του οδηγού ταξί.

Ο ύποπτος αρχικά κινείται με γρήγορο βηματισμό και στη συνέχεια αρχίζει να τρέχει αρχικά στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και κατόπιν στη λεωφόρο Αθηνών.

Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης ιχνηλατούν την πορεία που ακολούθησε μετέπειτα ο ληστής και προσπαθούν να βρουν νέο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχει καταγράψει καθαρό το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημα έξι λεπτά πριν από τις τέσσερις τα ξημερώματα και αφού διένυσε απόσταση λίγων χιλιομέτρων ζήτησε από τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα.

Αφού του αφαίρεσε τα χρήματα και τα κλειδιά του οχήματος, τα πέταξε σε κοντινή απόσταση.

Το θύμα που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και βρέθηκε να κρατάει στα χέρια του μια αναπνευστική συσκευή εντόπισε το πρωί υπάλληλος του δήμου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Leave a Comment