PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Bολές» ΑΝΕΛ πρός Κυρ. Μητσοτάκη για τον Στ. Παπασταύρου


Πυρά κατά του προέδρου της Ν.Δ., με αφορμή τη χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι παρείχε στήριξη στον συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, ως προς την εμπλοκή του τελευταίου στη λίστα Λαγκάρντ.

«Και μόνο το γεγονός ότι ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτήρισε την υπόθεση Παπασταύρου απλώς ‘μια φορολογική εκκρεμότητα’ αποδεικνύει περίτρανα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά, στην οποία ο κ. Μητσοτάκης διετέλεσε πρώτος τη τάξει υπουργός, δεν είχε την παραμικρή βούληση να διαλευκάνει τις υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, είτε πρόκειται για τη λίστα Λαγκάρντ, είτε για τη λίστα Μπόργιανς», σχολίασε η κ. Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ επισήμανε ότι «προκαλεί βάναυσα τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών η απίστευτη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι ‘ο Παπασταύρου, ως προς τον πολιτικό του ρόλο, βοήθησε τη χώρα’», με την οποία, όπως είπε, αποκαλύπτεται ότι «ο κ. Μητσοτάκης εξοφλά ένα – ένα τα ανεξόφλητα γραμμάτια προς τον κ. Σαμαρά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment