PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Bέλη» κατά του Αλ. Τσίπρα από την Αντιπολίτευση για τα εγκαίνια του Νοσοκομείου Θήρας



Πυρά κατά του κ. Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσαν κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας, με αφορμή τα εγκαίνια του Γενικού Νοσοκομείου της Θήρας από τον Πρωθυπουργό.

Ν.Δ.: Λείπουν οι γάζες, περισσεύουν οι κορδέλες

Ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας σχολίασε ότι «ενώ το σύστημα Υγείας καταρρέει και οι συνθήκες στα δημόσια Νοσοκομεία γίνονται ολοένα και πιο δραματικές, ο κ. Τσίπρας στήνει φιέστες φθηνής προπαγάνδας» και προσθέτει:

«Σήμερα, εμφανίζεται να εγκαινιάζει Νοσοκομείο στη Σαντορίνη, το οποίο είχε κατασκευαστεί από προηγούμενες κυβερνήσεις και στο οποίο μεταφέρθηκε το ανθρώπινο δυναμικό του ήδη λειτουργούντος Κέντρου Υγείας.  Ο ίδιος, άλλωστε, ομολογεί την πραγματικότητα, υποσχόμενος, πως ως το τέλος του χρόνου, το Νοσοκομείο θα στελεχωθεί και από γιατρούς!
Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο: Από το χώρο της Υγείας λείπουν οι γάζες και περισσεύουν οι κορδέλες».

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο Αλ. Τσίπρας ψεύδεται και τάζει

«Εντύπωση προκαλεί η ευκολία με την οποία ο Πρωθυπουργός ψεύδεται και τάζει στο χώρο της Υγείας, εγκαινιάζοντας με φιέστες το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας με γιατρούς του Κέντρου Υγείας» ανέφερε η αρμόδια τομεάρχης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Ενώ γύρω μας το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι σε κατάρρευση και ενώ οι πολίτες βιώνουν τριτοκοσμικές συνθήκες στα νοσοκομεία, ο κ. Τσίπρας γεμίζει τον ελληνικό λαό με “ΘΑ”» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «το ψέμα “έχει κοντά ποδάρια” και οι πολίτες, όποτε και αν στηθούν κάλπες, θα του ανταποδώσουν αυτά τα “ΘΑ”».

Ποτάμι: Πολυτελές κέλυφος με τρομακτικές ελλείψεις

«Σήμερα ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει ένα νοσοκομείο με το ίδιο σκανδαλώδες καθεστώς που κατήγγελλε ως εκχώρηση σε συμφέροντα μόλις πριν λίγους μήνες», σχολίασε και ο βουλευτής Λάρισας του Ποταμιού, Κ. Μπαργιώτας.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπαργιώτας, όταν το νοσοκομείο κτιζόταν, το κόμμα του κ. Τσίπρα «κατήγγελλε σκάνδαλα», ενώ «όταν επιχειρήθηκε να ανοίξει ενταγμένο το στην ΑΕΜΥ ως ΝΠΙΔ, διερρήγνυε τα ιμάτια του για την παράδοση της Υγείας στα ιδιωτικά συμφέροντα».

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του νοσοκομείου, ο βουλευτής του Ποταμιού επισήμανε ότι «ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει ένα πολυτελές κέλυφος με τρομακτικές ελλείψεις». «Ακόμα ένα προβληματικό νοσοκομείο από μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να αξιοποιήσει καν το καθεστώς των ΝΠΙΔ, για να προχωρήσει τουλάχιστον εκεί στις προσλήψεις που δεν μπορεί να κάνει στο ΕΣΥ. Δυστυχώς, θα περάσει καιρός μέχρι να αποκτήσει η Σαντορίνη νοσοκομείο. Προς το παρόν, το Κέντρο Υγείας του νησιού μετακομίζει σε καινούριο κτήριο», σημείωσε ο κ. Μπαργιώτας.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μαρία Συρεγγέλα: Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ευρώπη αφορούν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών

Peristeri News

ΚΚΕ: Προβληματική η λειτουργία του 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού στο Περιστέρι

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Leave a Comment