Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Μπαίνουν» στα νοσοκομεία για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Εκατοντάδες άνθρωποι, που έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά το τελευταίο διάστημα, ψάχνουν τρόπους για να κάνουν εισαγωγή σε κάποιο νοσοκομείο προσποιούμενοι τους ασθενείς, με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό και ένα καταφύγιο για να κοιμηθούν.

Είναι οι σύγχρονοι «άθλιοι» , άνθρωποι ανήμποροι που στην απόγνωσή τους φθάνουν στο σημείο να υποκριθούν τους πάσχοντες, ακόμα και τους ψυχικά διαταραγμένους, για να πετύχουν ολιγοήμερη νοσηλεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής κάποιοι δεν διστάζουν να στήσουν έως και ψεύτικους καβγάδες έξω από τα αστυνομικά τμήματα, πολλές φορές μαζί με τους συγγενείς τους, έτσι ώστε με εισαγγελική παρέμβαση να εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους για εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο ώστε να βρουν, στην κυριολεξία, ένα κομμάτι ψωμί και ένα κρεβάτι να κοιμηθούν!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Leave a Comment