PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μπαίνει στη Βουλή η Μαρία Συρεγγέλα – Ενισχύεται η εκπροσώπηση της Δυτικής Αθήνας


Μετά την συγκρότηση της Κυβέρνησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του και για τη σύνθεση της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες θα διατηρήσει την επιλογή του να κρατήσει τη βουλευτικής έδρα της Θεσσαλονίκης δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα ακόμα βουλευτή της Δυτικής Αθήνας να μας εκπροσωπήσει στη νέα σύνθεση.

Την έδρα λοιπόν καταλαμβάνει η μέχρι πρότινος, Υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία κατάφερε στην πρώτη της εκλογική εμφάνιση να μαζέψει τις ψήφους που της δίνουν τη βουλευτική έδρα.

Από τη Νέα Δημοκρατία σε εκλόγιμη θέση στα Δυτικά είναι ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Λοβέρδος.

Εκτός τελικά μετά την οκτακομματική Βουλή έμεινε ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Καλογερόπουλος που είχε εκλεγεί στην κάλπη της απλής αναλογικής.

Πλέον με τις υπουργοποιήσεις Χρυσοχοΐδη και Βαρβιτσίωτη αλλά και με την παρουσία στη Βουλή των Λοβέρδου και Συρεγγέλα, είναι μια καλή ευκαιρία η Δυτική Αθήνα να διεκδικήσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες που δεν είχε το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment