Αθλητικά

Αύριο το φιλικό για τον Παναγιώτη Μπαχράμη

Τη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη θα τιμήσει αύριο ο Ατρόμητος σε αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Τη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη θα τιμήσει αύριο ο Ατρόμητος σε αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στις 16.30 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Εθνικού (Ελληνικό) τη μικτή ομάδα που αποτελείται από παίκτες των δύο μικρότερων κατηγοριών (Football League και Football League 2) και όλα τα έσοδα από την αναμέτρηση θα δοθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Στην αποστολή θα μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με εξαίρεση του Μπρίτο και Βινιάλ που θα μείνουν στο αθλητικό κέντρο για να προπονηθούν μαζί με τον γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά. Οι δύο παίκτες πήραν πάντως κανονικά μέρος στη σημερινή πρωινή προπόνηση αλλά απουσίασε πάλι ο Αναστασάκος που είναι άρρωστος.

Στη διάρκεια της προπόνησης πραγματοποιήθηκε τεστ ελέγχου ταχύτητας, αντοχής στην ταχύτητα και εκρηκτικότητας με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία έλαβαν μέρος ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος και το τεχνικό επιτελείο (Δώνης, Αγγελίνας, Μένταν, Γεωργίτσας, Αποστόλου) με θέμα την αξιολόγηση των πρόσφατων εργομετρικών εξετάσεων αλλά και του σημερινού τεστ.

* Ο Ατρόμητος συνεχίζει την Πέμπτη το πρόγραμμα επισκέψεων του στα σχολεία του Περιστερίου. Αντιπροσωπεία της ομάδας με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου και τους ποδοσφαιριστές Λούκας Φαβάλι, Πασχάλη Μελισσά και Γιόνας Σάντκβιστ θα επισκεφθεί το 10ο και 11ο Γυμνάσιο της πόλης για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Related posts

Βασίλης Σπανούλης: Το Περιστέρι είναι τεράστια ομάδα με μπασκετική κουλτούρα

Peristeri News

Οι συνεργάτες του Βασίλη Σπανούλη στο Περιστέρι

Peristeri News

Φουλ ενίσχυση για το Περιστέρι – Ανακοινώθηκε ο Κασελάκης

Peristeri News

Leave a Comment