PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αύριο στις 12 η έκτακτη συνάντηση Σαμαρά – Παπούλια


Για «συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή» μιλά η ΝΔ.

Έκτακτη συνάντηση αύριο με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς καθώς η ΝΔ δεν πρόκειται να αποδεχτεί την πρόταση για δημοψήφισμα ή για ψήφο εμπιστοσύνης και σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει να ζητήσει εκλογές.

«Συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή», χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης την πρόταση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Παρεμβαίνοντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, o εκπρόσωπος της ΝΔ υποστήριξε ότι πρόκειται για “έμμεσο εθνικό διχασμό που διακινδυνεύει το μεγαλύτερο επίτευγμα της χώρας, την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση” και, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση “επειδή δεν μπόρεσε να κάνει συνένοχη τη ΝΔ, τώρα θέλει να κάνει συνένοχο τον ελληνικό λαό».

Η μόνη λύση είναι οι εκλογές, κατέληξε ο κ. Μιχελάκης, αποφεύγοντας να διευκρινίσει το λόγο για τον οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να συναντήσει αύριο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κάρολο Παπούλια θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι, ενώ ανακοινώθηκε πηως η ΝΔ δεν θα παραστεί στην αυριάνη ενημέωρση από τον Παπανδρέου στη Βουλή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment