PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο


Η ήττα με 4-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, θέτει πλέον ένα και μοναδικό στόχο τη φετινή χρονιά για τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν θα πρέπει να δείξει στη συνέχεια της Super League το πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ώστε να ελπίζει σε είσοδο στα play-off.

Κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού ο Άρης (6ος) βρίσκεται στο +6 και ο Βόλος (5ος) στο +9.

Παρά τη διαφορά ο Ατρόμητος θα παλέψει για την είσοδο του στα play-off αρχής γενομένης από το επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη στις 22/12.

Χαμένες ευκαιρίες και κάκιστο δεύτερο ημίχρονο έφεραν το 4-1

Αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» που εκτός απροόπτου τον θέτει εκτός συνέχεια Κυπελλου από τους “16”.

Μόλις στο 4’ ο Ρομπάιγ από εξαιρετική συνεργασία του Ροτάριου με τον Κεσχρίντα, βρέθηκε μόνος μπροστά στην ανυπεράσπιστη εστία του Τζολάκη, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο και στο 7’ ο Μπιέλ με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η απάντηση ήταν άμεση, καθώς στο 11’ από εκτέλεση φάουλ του Ρομπάιγ, ο Κιάρτανσον πήρε με εξαιρετικό τρόπο την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 30’ ο Τζολάκης είπε «όχι» στον Ρομπάιγ σε θέση τετ-α-τετ και στο 45’+2’ χάθηκε ακόμα μία ανεπανάληπτη ευκαιρία, με τον Γάλλο εξτρέμ να νικιέται και πάλι από τον Τζολάκη και μάλιστα στην επιστροφή από την επέμβαση του γκολκίπερ, ο Κιάρτανσον πλάσαρε και προ κενής εστίας απομάκρυνε ο Βρουσάι.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαρσέλο με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 50’ έκανε το 2-1 και στο 63’, η μπάλα έφτασε από κόντρες στα πόδια του Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 3-1. Το τελικό σκορ έγραψε και πάλι ο Μαρσέλο στο 65’ με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή.

Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού ήταν στο 82’ με την κεφαλιά του Ντε Μποκ να περνά πάνω από την εστία του Τζολάκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment