PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος το 2024 με τριάρα στην Κηφισιά


Ο Ατρόμητος μπήκε με το δεξί στο 2024 όντας ανώτερος από την Κηφισιά στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής και επικράτησε με 3-0.

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς είχε τρεις διαφορετικούς σκόρερ και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Με το τρίποντο αυτό ο Ατρόμητος μετράει οκτώ σερί ματς χωρίς να χάσει και βρίσκεται πιο κοντά στην 6η θέση που οδηγεί στα playoffs στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Το ματς

Ο Ατρόμητος μπήκε δυναμικά στο ματς και πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα δέκα λεπτά, ο Αναγνωστόπουλος απειλήθηκε τέσσερις φορές. Αρχικά στο 4ο λεπτό, ο Αντζιέλσκι βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχής αλλά ο Έλληνας πορτιέρε απέκρουσε με δυσκολία ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετρά, νίκησε και τον Βαλέντσια σε ένα πλασέ που η μπάλα έσκασε μπροστά του.

Στο 7′, ο ίδιος παίκτης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αναγνωστόπουλο αλλά εξ επαφής δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό το έκανε ο Γιουμπιτάνα λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν ο Βαλέντσια συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Αντζιέλσκι και ο νεαρός εξτρέμ από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο του ματς και την Κηφισιά να ψάχνει αντίδραση πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών όμως πέρα από ένα σουτ του Σάντος στον Τσιντώτα, δεν υπήρξε κάποια άλλη μεγάλη ευκαιρία.

Η Κηφισιά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ο Ατρόμητος στο πρώτο. Είχε διάθεση να απειλήσει με κορυφαία ευκαιρία του Μασούρα στο 49′, όταν ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε στην περιοχή αλλά το σουτ σταμάτησε στον Τσιντώτα, ο οποίος κράτησε το 1-0.

Η φόρα των φιλοξενούμενων κόπηκε στο 56′ όταν ο Ατρόμητος κέρδισε ένα φάουλ κοντά στην περιοχή, ο Βαλέντσια εκτέλεσε αμέσως, πιάνοντας στον ύπνο τους αντίπαλους αμυντικούς, ο Γιουμπιτάνα πήρε την μπάλα στην περιοχή και έξυπνα την έδωσε στον Κουέν για να κάνει το 2-0 σε κενή εστία.

Αυτό το τέρμα έριξε τελείως τον ρυθμό και έκανε τους Περιστεριώτες να αποκτήσουν ψυχολογία για να διατηρήσουν τον έλεγχο του αγώνα.

Στο 78ο λεπτό, ο Κούντε κουβάλησε την μπάλα στην αντεπίθεση, έδωσε κάθετα στον Βέργο και εκείνος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Βέβαια, ο διαιτητής είχε σφυρίξει για οφσάιντ μόλις βρήκε δίχτυα ο Έλληνας φορ αλλά εκείνος συνέχισε να πανηγυρίζει θεωρώντας σίγουρο ότι θα δικαιωθεί από τον VAR, όπως και έγινε.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν υπήρξε εξέλιξη, με τον Ατρόμητο να μπαίνει με το… δεξί στον νέο χρόνο μετά τη νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονζάλες (76′ Έρλινγκμαρκ), Φριντιγιόνσον (68′ Κουντέ), Γιουμπιτάνα, Κουέν, Αντζιέλσκι (68′ Βέργος), Βαλένσια (76′ Τζοβάρας).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (63′ Μπιφουμά), Παπασάββας (77′ Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπόσα, Αντερέγκεν (63′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77′ Τετέι).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment