PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2


Δεχόμενος γκολ δύο φορές από στημένες φάσεις ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να σταματήσει τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η ομάδα του Πειραιά πέρασε με 1-2 και από το Περιστέρι όπου τα τελευταία χρόνια δυσκολευόταν έχοντας αρκετά αρνητικά αποτελέσματα.

Το γκολ του Ατρόμητου πέτυχε ο Μίλος Στόιτσεφ στο 75′ όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή και με αριστερό σουτ στην απέναντι γωνία νίκησε τον Ρομπέρτο.

Για τους Πειραιώτες δύο τέρματα πέτυχε ο κεντρικός αμυντικός Μποτία με κεφαλιά στο 59’ από κόρνερ του Πάρντο και στο 63’ από φάουλ του Φορτούνη.

Ο Ατρόμητος μετά το 1-2 είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 78′ όταν ο Λε Ταλέκ δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από γύρισμα του Μαρσελίνιο, ενώ στο 85′ ο Στόιτσεφ «απείλησε» ξανά, αλλά αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού του είπε «όχι» και κράτησε το 2-1 που έμεινε ως το τέλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπιτόλο, Γοδόι, Φυτανίδης (17′ λ.τρ. Μπ. Στόιτσεφ), Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (62′ Μαρσελίνιο), Κιβρακίδης, Ούμπιδες (67′ λ. τρ. Μιλ. Στόιτσεφ), Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (76′ Ντομίνγκες), Πάρντο (72′ Ερνάντι), Σεμπά, Ιντέγε (90’+1 Φινμπόγκασον)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment