PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Οι εκλεκτοί Δέλλα για Παναθηναϊκό


Tην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω δεκαεννέα ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπορ. Στόιτσεφ, Μπρίτο, Γκαρσία, Ουσέρο, Μπάλλας, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Λημνιός, Νάτσος, Μπαστακός, Μίλος Στόιτσεφ.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Η πώληση εισιτηρίων αύριο (Σάββατο)

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος αφού υπενθυμίσει ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται, ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι αύριο (Σάββατο) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 11.00 και ανοικτά θα είναι τα εκδοτήρια στις Θύρες 2, 4 και 7.

Για τους μεμονωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο της Θύρας 1.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 1: 15 ευρώ

ΘΥΡΑ 2: 15 ευρώ.

ΘΥΡΑ 3: 30 ευρώ.

ΘΥΡΑ 4: 15 ευρώ.

ΘΥΡΑ 5: 10 ευρώ.

ΘΥΡΑ 7: 10 ευρώ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ: 5 ευρώ (εκτός της Θ3).

Συνιστούμε στους φιλάθλους μας εφεξής να προμηθεύονται έγκαιρα το ονομαστικό εισιτήριο όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να αποφεύγουν την αναμονή μπροστά στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.

Συνιστούμε επίσης να προσέρχονται έγκαιρα και αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα μέσα στην αθλητική εγκατάσταση για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγής ταλαιπωρίας τους στις θύρες εισόδου. Άλλωστε μέσα στις υποχρεώσεις τους είναι να περνούν από έλεγχο μεταλλικής κατασκευής ελέγχου με μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).

Οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση είναι ενδεχόμενο να γίνει σωματικός έλεγχος καθώς και έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Γι’ αυτό και απαραιτήτως το εισιτήριο πρέπει να συνοδεύεται από την Κάρτα Φιλάθλου και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής.

Η νέα αθλητική νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρά όσον αφορά τη ρίψη αντικειμένων στους αγωνιστικούς χώρους γιατί επισύρουν βαρύτατες τιμωρίες στα σωματεία και παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τομέα αυτόν. Ως γνωστόν απαγορεύεται η εισαγωγή αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πράξεις βίας (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματώδη κ.τ. λ.).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment