PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Περιστέρι


Με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, Ατρόμητος και Ολυμπιακός, αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που είχε τις πιο καλές φάσεις στο ξεκίνημα του α’ μέρους όταν στο 13′ ο Πασχαλάκης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο την προβολή του Στρούγγη και στο 14′ ο Ρομπάιγ βγήκε τετ α τετ με τον Έλληνα πορτιέρε αλλά η μπάλα πήγε άουτ.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και είχε φάση με την προσπάθεια του Μπιέλ στο 24′ που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης.

Στο 42′ υπήρξε μία καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ροντινέι, με τον Βραζιλιάνο μπακ να κάνει τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Χατζηισαϊα και ο Γιαννιώτης απέκρουσε με δυσκολία.

Το α’ μέρος έληξε στο 0-0.

Το 2ο μέρος απέκτησε ενδιαφέρον αφού ήταν και αυτό που σκόραραν και οι δύο ομάδες που τελικά μοιράστηκαν το βαθμό.

Στο 54′, ήρθε το τέρμα του Ολυμπιακού με ασίστ του Μπιέλ και τελείωμα του Μπακαμπού.

Στο 56′ ένα σουτ του Εμβιλά πήγε αρκετά άουτ ενώ στο 57′ ο Έρλινγκμαρκ έκανε σουτ που πήγε ψηλά έξω.

Στο 61′ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με τον Χατζηισαϊα να πιάνει την κεφαλιά στην περιοχή, η μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ντε Μποκ από κοντά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 64′ ο Ατρόμητος έκανε το 1-1 με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και τον Φριτζόνσον να ‘κρεμάει’ τον Πασχαλάκη για να ισοφαρίσει σε φάση που ελέγχθηκε στο VAR για την πιθανότητα οφσάιντ για να μετρήσει μετά το τέρμα.

Στο 77′ ο Αραμπί έκανε ένα σουτ πάνω από τα δοκάρια μετά από μπαλιά Ροντινέι. Στο 81′ ο Ατρόμητος είχε χαμένη φάση με προβολή του Φριντζόνσον ελάχιστα έξω.

Στο 90+ ο Χάμες πήγε να τους περάσει όλους και έκανε σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι ο Ολυμπιακός είχε μία νέα γκέλα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριτζόνσον (82′ Τζοβάρας), Έρλινγκμαρκ (76′ Ι. Οικονομίδης), Ροτάριου, Ρομπάιγ (88′ Τζαβίδας) και Κιάρτανσον (83′ Κωτσόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι (84′ Βρουσάι), Σωκράτης, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ (70′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ (84′ Σαμασέκου), Χάμες, Φορτούνης (46′ Μασούρας) και Μπακαμπού (69′ Αραμπί).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment