PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 31/12/2011


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Κριός (21/3-20/4)

Φρόντισε να υπάρχει μια σταθερότητα σε αυτά που ζητάς από μια σχέση, αμέσως μόλις τα βρεις… και παρέμεινε στη θέση σου. Η κατάκτηση ενός νέου θηράματος θα δώσει νέα πνοή στα αισθηματικά σου, κάτι που χρειάζονται άμεσα. Μη διστάσεις να θυσιάσεις ένα μέρος των χρημάτων που φυλάς για μια ώρα ανάγκης, προκειμένου να επενδύσεις σε μια δουλειά με πολύ καλές προοπτικές και μέλλον. Ξεκίνα οτιδήποτε καινούργιο, αφού το έχεις οργανώσει πολύ σωστά και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις που μπορούν αν σε εκθέσουν, αλλά και πολλά να χάσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξαναγυρίζει από το πουθενά και θα θελήσει και πάλι να σε διεκδικήσει. Εσύ, μη μασήσεις με την πρώτη, αλλά κάνε του και λιγάκι τον δύσκολο, μέχρι να δεις αν ήρθε αυτή τη φορά για να πάρει ή να δώσει. Ότι δίνεις, παίρνεις σ’ αυτή τη ζωή, δεν το’ μαθες ακόμα; Αν ήσουν καλό παιδί και έχεις δουλέψει αρκετά, θα ανταμειφθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ένα φιλικό ενδιαφέρον μπορεί να είναι τελικά κάτι περισσότερο από αυτό που φαντάζεσαι. Αν είναι από τη δική σου μεριά, άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Μη βιαστείς να δεις τι συμβαίνει και χαλάσεις τη μαγεία του μυστήριου. Αν είναι από την άλλη μεριά και δεν ενδιαφέρεσαι, καλύτερα να το ξεκόψεις από την αρχή, για να μη μπλέξεις αργότερα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ξεκίνα τις αλλαγές που έχεις ανάγκη στα ερωτικά σου και κάνε τις γνωστές και στους άλλους, δίχως να ρωτήσεις τη γνώμη τους. Σε θέματα επαγγελματικά «όλα για την καριέρα» είναι το σύνθημα τώρα, αφού έχεις ανάγκη να σου πάνε καλά τα πράγματα και να αποκτήσεις περισσότερη ανεξαρτησία. Πολλά πράγματα τώρα μπορούν να φέρουν ξανά την ελπίδα στη ζωή σου.

Λέων (23/7-23/8)

Προτίμησε να ανανεώσεις μια σχέση, παρά να προσπαθήσεις να την αντικαταστήσεις με τον πρώτο τυχόντα. Ένα ταξιδάκι θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να αποφασίσεις με καθαρό μυαλό. Πολλές νέες ιδέες, πιθανό να σε βγάλουν από το αδιέξοδο σε θέματα καριέρας, παρόλο που πολλά προβλήματα δεν φαίνονται να λύνονται ακόμα. Δέξου τη βοήθεια των άλλων. Θα είναι δύσκολο να επέλθει η ειρήνη μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, αλλά εσύ θα πρέπει τουλάχιστον να βάλεις ένα χεράκι.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αν επιστρατεύσεις όλη σου τη λογική, μπορεί να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να προλάβεις να τα μπαλώσεις, έστω και στο παρά πέντε. Ζήλια και κτητικότητα κυβερνούν τις σχέσεις σου, αφού η σημερινή ημέρα, σου έχει πάρει τελείως τα μυαλά και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Βάλε τα δυνατά σου σε θέματα καριέρας, παρόλο που θεωρείς κάποιες κινήσεις πολύ πρόωρες. Απέφυγε τις σπατάλες για να δουν μια άσπρη μέρα τα οικονομικά σου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διατηρήσεις σήμερα την αρμονία που τόσο επιθυμείς στις αισθηματικές σου σχέσεις. Κι αυτό γιατί μάλλον οι άλλοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από σένα, ή εσύ από αυτούς. Απέφυγε κάθε είδος διαμάχης για να μη χάσεις σημαντικό έδαφος. Σταμάτα να δίνεις συνεχώς στους άλλους, δίχως να παίρνεις και πολλά απ’ αυτά πίσω. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις, τις διαφωνίες και τους καυγάδες στις σχέσεις σου, ότι κι αν σου κάνουν.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οι πλανητικές επιρροές της σημερινής ημέρας, αυξάνουν την κτητικότητα για τον ερωτικό σου παρτενέρ και είναι πολύ πιθανό να αυξήσεις ανάλογα και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Οτιδήποτε κι αν σκέφτεσαι γι’ αυτόν, φρόντισε να του δείξεις πως τον εμπιστεύεσαι και να συζητήσεις οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις μαζί του. Θα χρειαστεί να ξεπληρώσεις κάποια χρέη που έχεις δημιουργήσει από πιο παλιά, ενώ, πιθανό, να μπορέσεις να κάνεις και κάποιο διακανονισμό.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μία ημέρα, ιδιαίτερα κρίσιμη για τον αισθηματικό σου δεσμό, καθώς μπορεί να γυρίσει από τη μια στιγμή στην άλλη, τα πάνω-κάτω. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να δανειστείς χρήματα, προκειμένου να κάνεις κάποιες αγορές, κι ας είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Αγόρασε μόνο ότι αντέχει η τσέπη σου. Σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου μπορεί να αλλάξεις και πάλι γνώμη, ενώ μάλλον θα μετανιώσεις για άλλα τόσα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ σήμερα, προκειμένου να έχεις οποιοδήποτε πρόσωπο επιθυμείς ερωτικά. Μην αφήσεις κανέναν από τον οικογενειακό σου χώρο, να επέμβει στα αισθηματικά σου, γιατί θα τα κάνει μπάχαλο. Τακτοποίησε τώρα όλες τις εκκρεμότητες που έχεις με θέματα σπιτιού, κληρονομικά ή απλώς οικογενειακά. Περιόρισε τα έξοδα, για να σου μείνει και κανένα φράγκο στην τσέπη, ή ακόμα καλύτερα στην τράπεζα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μη χάσεις τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις πολλά διαφορετικά άτομα επιλέγοντας ένα ξεχωριστό, όπου μια πιθανή σχέση μαζί του, μπορεί τελικά και να έχει διάρκεια. Ξαφνικά σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται στα οικονομικά σου, παρόλο που κάνεις τεράστιες προσπάθειες να τα σταθεροποιήσεις. Εντατικοποίησε λίγο τις δημόσιες σχέσεις και θα σου βγουν σε καλό.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι πλανητικές επιρροές της σημερινής ημέρας, επηρεάζουν γενικότερα την αισθηματική σου κατάσταση και τα «αποκτήματα» που θεωρείς δικά σου. Θα βοηθήσουν να δεις τί πραγματικά είναι δικό σου και τι δεν ήταν ποτέ. Μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα και για τα επαγγελματικά σου, καθώς οτιδήποτε πιάνεις, έχει τη δυνατότητα να γίνει χρυσός. Οι επενδύσεις πάντως είναι απαγορευτικές όπως και οι πολυδάπανες και άσκοπες αγορές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment