PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 29/12


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 24 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 24 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Τα άστρα σήμερα θα σας χαρίσουν ευχάριστες εκπλήξεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι επαφές και οι συναντήσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και χαρά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσοχή στις σοβαρές συζητήσεις. Η μέρα απαιτεί προσεκτικό χειρισμό των θεμάτων που σας απασχολούν. Μην αγνοείτε την πραγματικότητα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η ένταση και οι διαμάχες στον οικογενειακό τομέα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσοχή στις συμφωνίες που θα προκύψουν αυτές τις μέρες.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ρίχτε τους τόνους και μην γίνεστε επιβλητικοί. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σήμερα. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Λέων (23/7-23/8)

Η μέρα είναι κατάλληλη για ξεκούραση και χαλάρωση. Μη βιάζεστε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για το σύντροφο σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Το πλανητικό σκηνικό θα καλμάρει τα πράγματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αποφύγετε να αφήσετε σήμερα εκκρεμότητες για την τελευταία στιγμή. Η αίσθηση ότι κανείς δε σας καταλαβαίνει είναι πλάνη. Ζητήστε βοήθεια, μην αισθάνεστε ότι δεν επαρκείτε και μην αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αποστασιοποιηθείτε από ότι περιέχει ένταση και εστιάστε σε θετικές σκέψεις και πρόσωπα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μη σταματήσετε σήμερα να διεκδικείτε αυτό που σας ανήκει. Απλά κάντε το χωρίς να φθείρεστε. Οι διαρροές παντός τύπου σας αποδυναμώνουν. Συζητήσεις για θέματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό σας δείχνουν ότι βρίσκονται κοντά στη λύση τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τους σκοπέλους.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το ταίρι σας έχει την ανάγκη σας και εσείς το παραμελείτε. Δείξτε του αγάπη και αφοσίωση.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Προβλέπετε βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Η μέρα είναι πολύ καλή και προβλέπετε βελτίωση στον αισθηματικό τομέα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας φέρει ξεκαθαρίσματα. Το κλίμα συγχύσεως και εντάσεων θα σας χαλάσει τη διάθεση. Η επιθετικότητα δεν είναι η προτεινόμενη λύση σήμερα…

Ιχθείς (20/2-20/3)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς μην οξύνετε τα πράγματα σήμερα διότι θα γεμίσετε με πίεση και ένταση τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment