PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 20/9


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Κριός (21/3-20/4)

Πολλά πράγματα σήμερα θα σε βάλουν σε πειρασμό να δοκιμάσεις και κάτι άλλο, καθώς το ερωτικό παιχνίδι πρωταγωνιστεί στη ζωή σου τώρα. Φρόντισε ότι κάνεις, να το ξέρες μόνο εσύ, για να μη μπλέξεις. Ξεκίνα μια σειρά από επαφές, γνωριμίες και ταξίδια, αφού από αυτά και μόνο, έχεις πολλά να κερδίσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μεγιστοποίησε τώρα τις προσπάθειές σου για να κερδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα. Τώρα μπορείς να έχεις τη μεγάλη ευκαιρία που περίμενες εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς σωστά. Δεν θα είναι εύκολο να αντισταθεί κανείς στη γοητεία σου τώρα, κι αυτό είναι κάτι που επιβάλλεται να εκμεταλλευτείς.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι πολλές κατακτήσεις τώρα, μπορεί να σε βάλουν στον πειρασμό να δοκιμάσεις έναν απαγορευμένο καρπό ή να κάνεις μια αδιέξοδη σχέση. Όλα αυτά μπορεί να σου φαίνονται ιδιαίτερα συναρπαστικά, αλλά μπορεί να σε βάλουν και σε μπελάδες. Βάλε τη λογική μπροστά από το συναίσθημα, για να γλιτώσεις έστω και την τελευταία στιγμή, από δυσάρεστα μπλεξίματα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Και μαζί και μόνη, δεν μπορείς να είσαι σε μια σχέση, αφού τα θέλεις όλα ή τίποτα, και τώρα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τίποτα. Μια παράνομη σχέση δεν θα σε βγάλει από το αδιέξοδό σου, γι’ αυτό προσπάθησε να την προσπεράσεις. Μην ξαναγυρίσεις σε παλαιότερες συνεργασίες, και προπαντός μην κάνεις πισωγυρίσματα στο χώρο της καριέρας, γιατί θα αποδειχθούν λάθος. Η απόδοσή σου πέφτει τώρα, γι’ αυτό, προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο για περισσότερο ύπνο και ξεκούραση.

Λέων (23/7-23/8)

Αν δεν θέλεις να μπερδέψεις τις φιλικές με τις ερωτικές σου σχέσεις, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις σε ένα φιλικό πρόσωπο, τα φιλικά σου αισθήματα, για να μην ελπίζει τσάμπα. Φρόντισε να εξετάσεις κάποιες νέες προτάσεις που θα σου κάνουν πρόσωπα με κύρος, παρόλο που μπορεί να έχεις ήδη μεγάλο φόρτο εργασίας. Η σημερινή ημέρα έρχεται για να σου δείξει την ανέμελη πλευρά της ζωής, να σε βοηθήσει να αρχίσεις και πάλι να διασκεδάζεις και να χαίρεσαι πραγματικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Εσύ μάλλον έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και γενικότερα στις σοβαρές ενασχολήσεις σου, και έχεις ξεχάσει να δίνεις έστω και λίγη σημασία στις σχέσεις σου, πού και πού. Μικροπροβλήματα σε θέματα καριέρας θα ενταθούν τώρα, δημιουργώντας σου πολύ άγχος. Προσπάθησε να σκεφτείς κάποιες λύσεις με το έξυπνο και λογικό μυαλουδάκι σου, και σίγουρα θα τις βρεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η διάθεσή σου για επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης, πιθανό να αλλάξει τώρα και να σκεφτείς πως αγαπάς λίγο περισσότερο την ελευθερία σου. Φρόντισε να κρατάς το λόγο σου, αλλιώς να μην τον δίνεις καθόλου. Ανέλαβε μια σειρά από πρωτοβουλίες. Σχεδίασε καλά την «επίθεσή» σου. Είναι στο χέρι σου τώρα να έχεις μια καλύτερη επικοινωνία με την οικογένειά σου.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Έχεις πολλά να κερδίσεις από τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σου, αν τα έχεις ικανοποιημένα. Όπως και να’ χει, μη στηρίξεις την ερωτική σου ζωή σε αποφάσεις που αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να αλλάξεις. Η σημερινή ημέρα, θα σου δημιουργήσει μεγάλο άγχος σε θέματα οικονομικά, αλλά εσύ μπορείς να σκεφτείς ψύχραιμα και να βγεις κερδίσεις πολλά, αντί να χάσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι αισθηματικές σου σχέσεις δοκιμάζονται, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν για άλλη μια φορά. Μόνο που αυτήν την περίοδο θα είσαι εσύ που θα αλλάξεις γνώμη και όχι οι άλλοι για σένα. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για μια σχέση. Τα έξοδα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να τα σταματήσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η επιθετική στάση του συντρόφου ή του ατόμου που ενδιαφέρεται για σένα, δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να σε προσεγγίσει. Εξήγησέ του πως εσύ δουλεύεις με αργούς ρυθμούς στα αισθηματικά σου, μέχρι να εμπιστευτείς οποιονδήποτε. Μη στεναχωριέσαι για προτάσεις που πιθανό να σου γίνουν για να επεκτείνεις την καριέρα σου τώρα και δεν μπορέσεις να δεχθείς, γιατί κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες θα εμπόδιζαν την πραγματοποίησή τους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Ιδιαίτερα θετικά είνα
ι τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα τώρα. Αν κάποιο άτομο σου το έπαιζε λίγο δύσκολο, ήρθε η ώρα για να πέσει στα πόδια σου. Η δημιουργικότητά σου είναι το κάτι άλλο τώρα καθώς μπορείς να κάνεις ασύλληπτα πράγματα και να τα θεωρείς και πολύ εύκολα. Η καριέρα σου θα απογειωθεί αρκεί να βάλεις λίγο το χεράκι σου. Ρίξε το έξω, διασκέδασε με την ψυχή σου δίχως να σκέφτεσαι κανέναν και τίποτα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η αισθηματική σου ζωή είναι στα καλύτερά της καθώς βλέπεις πολλά πράγματα να σου έρχονται από μόνα τους στο πιάτο. Πολλά θα είναι τώρα πιο εύκολα από πριν και μπορεί να μην το έχεις συνηθίσει αλλά θα σου αρέσει. Όσο και να προσέχεις τα οικονομικά σου γιατί έχεις καεί, δεν μπορείς να αντισταθείς στους μεγάλους πειρασμούς και μάλλον θα αναγκαστείς να υποπέσεις. Τακτοποίησε εκκρεμότητες που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου για να μην τα βρεις μπροστά σου αργότερα ένα βουνό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment