PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 20/4


Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 17 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 17 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η σημερινή ημέρα φορτίζει με ένταση τόσο προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, όσο και συνεργασίες. Χειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή οικονομικά ζητήματα και επενδύσεις, γιατί άμεσα θα σας εκθέσουν.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσοχή σε επαφές που περιέχουν μπερδέματα στον επαγγελματικό, οικονομικό και συναισθηματικό σας τομέα. Δράστε αποκαλυπτικά σχετικά με ευκαιρίες – παγίδες και οργανώστε καλά κάθε σας κίνηση για να αποφύγετε τις ανατροπές.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μετρήστε σήμερα τις κινήσεις που μπορούν να σας εκθέσουν στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα και μην πείτε πράγματα για τα οποία αργότερα θα χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις ή μπορούν να οδηγήσουν σε παρερμηνεύσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σήμερα θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε σε επαγγελματικές, οικονομικές αλλά και προσωπικές υποθέσεις που σας ταλανίζουν. Κινηθείτε με ρεαλισμό και μέτρο, αποφεύγοντας να στηριχτείτε σε υπεραισιόδοξα σενάρια και υποσχέσεις που δεν στηρίζονται στην δική σας δύναμη.

Λέων (23/7-23/8)

Κρατήστε ισορροπίες μεταξύ λογικών και συναισθηματικών καταστάσεων και αποφύγετε να περιπλέξετε επαγγελματικά ζητήματα σε αυτές. Μην περνάτε από τον θυμό και την συναισθηματική παρόρμηση στις ενοχές και την κριτική των πράξεών σας. Τηρήστε μια πιο μετριοπαθή στάση.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δυσλειτουργικές καταστάσεις που σας πιέζουν στον επαγγελματικό, οικονομικό και συναισθηματικό τομέα, μπορούν να ανατραπούν προς το συμφέρον σας. Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και με ποιον τρόπο.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα να κινηθείτε με μέτρο. Οργανώστε πρακτικά οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και επαγγελματικές συζητήσεις που χρειάζονται ώριμη σκέψη. Αποφύγετε τον υπερενθουσιασμό και μην στηριχθείτε σε προσδοκίες και υποσχέσεις που δεν ευσταθούν.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που περιέχουν ξεκαθαρίσματα, θα φανούν πολύ αποδοτικά αν φροντίσετε να εξελιχθούν χωρίς εντάσεις. Στον συναισθηματικό τομέα αξιοποιήστε το θετικό κλίμα της ημέρας ερχόμενοι σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, και αδράξτε τις ευκαιρίες για χαρά και διασκέδαση στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Τοξότης (23/11-21/12)

Προσοχή σήμερα σε εξαπατήσεις. Ελέγξτε διεξοδικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σε συναισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Χειριστείτε προσεκτικά επαφές με πρόσωπα που κατέχουν ισχυρές γνωριμίες και χρειάζεστε την υποστήριξή τους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα θα έχετε πολλές και θετικές επαφές στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα. Παρόλα αυτά, επαναδιαπραγματεύσεις σε σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες σας, πρέπει να εξεταστούν πολύ προσεκτικά, χωρίς υπερενθουσιασμό, και παρερμηνεύσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σήμερα προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις, αντιπαραθέσεις και υπονομεύσεις, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Φανείτε διορατικοί και ανατρέψτε υπέρ σας τις καταστάσεις που σας στρεσάρουν.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Προσοχή σήμερα σε εντάσεις και εξαπατήσεις στον επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό τομέα. Στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα, θέσετε με θετική διάθεση θέματα που εκκρεμούν, επικοινωνώντας εγκάρδια με τους ανθρώπους σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment