PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 20/1/2012


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη.

Κριός (21/3-20/4)
Η αισθηματική σου ζωή έχει ανάγκη από νέες περιπέτειες και μια γενικότερη ολοκληρωτική ανανέωση. Για το λόγο αυτό, προσπάθησε να πάρεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να φύγετε για ένα ταξίδι… σ’ άλλη γη και σ’ άλλα μέρη. Οι προτάσεις σε όλους τους τομείς θα πέφτουν τώρα βροχή. Εκμεταλλεύσου τις κατάλληλα.
Ταύρος (21/4-20/5)
Παρόλο που φροντίζεις να διατηρήσεις μια κάποια σταθερότητα στις σχέσεις σου, η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλά σκαμπανεβάσματα, που μάλλον δεν θα οφείλονται αποκλειστικά σε σένα. Ότι κι αν γίνει πάντως, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Μπορεί τώρα να υπάρξουν κάποια εκνευριστικά μπερδέματα με χρήματα που περιμένεις. Μην επενδύεις σε πρόσωπα και πράγματα που η αξία τους δεν είναι αρκετή για να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες σου.
Δίδυμοι (21/5-21/6)
Η ανάγκη σου για περισσότερη συντροφικότητα και ζεστασιά μέσα από μια μόνιμη σχέση, θα είναι έντονη τώρα. Δώσε μία ακόμη ευκαιρία σε μια σχέση που δεν πάει και τόσο καλά, ξεκαθαρίζοντας τα «θέλω» και τις επιθυμίες σου. Μπορείς να διεκδικήσεις με περισσότερο σθένος αυτά που θέλεις, κι αν δεν τα πάρεις, θα έχεις όλο το δίκαιο με το μέρος σου να εγκαταλείψεις κάθε προσπάθεια. Μια νέα σχέση ή συνεργασία, πιθανό να σου δώσει αυτά που χρειάζεσαι στην παρούσα φάση.
Καρκίνος (22/6-22/7)
Διεκδίκησε δίχως φόβο, αλλά με πολύ πάθος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όσο απρόσιτο κι αν είναι. Με σύνεση και λογική θα κάνεις την καλύτερη διαχείριση σε θέματα οικονομικά τώρα, γι’ αυτό δεν πρέπει να φοβάσαι να τολμήσεις μια νέα επένδυση των χρημάτων σου. Εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό, μήπως και μπορέσεις να ξεκουραστείς γιατί σε περιμένει πολύ δουλειά.
Λέων (23/7-23/8)
Νέες κατακτήσεις έχει η σημερινή ημέρα για σένα, καθώς βλέπεις τις μετοχές σου να απογειώνονται. Δεν σε συμφέρει να χαλάσεις και άλλα χρήματα στο σπίτι και στην οικογένεια τώρα, γιατί δεν θα σου αποφέρουν τίποτα από αυτά που περιμένεις για αντάλλαγμα. Απόλαυσε μια παρέα ανθρώπων που σε κάνουν να περνάς καλά, ακόμα κι όταν δεν είσαι και τόσο στα κέφια σου.
Παρθένος (24/8-22/9)
Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου θέλεις να θέσεις νέες βάσεις στην αισθηματική σου ζωή, καθώς βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια. Συζήτησε πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τους άλλους, για να δεις τί είναι αυτό που επιθυμείς περισσότερο τώρα. Νέες επαφές, πολλές μετακινήσεις και κάποιες ιδιαίτερα χρήσιμες δημόσιες σχέσεις, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τα μέγιστα στον τομέα της καριέρας.
Ζυγός (23/9-22/10)
Η άνοδος της δημοτικότητάς σου τώρα, μπορεί να φέρει πολλές νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές κατακτήσεις στον αισθηματικό τομέα. Τόλμησε να επιλέξεις ένα άτομο που θα παραμείνει στη ζωή σου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι μια σύντομη ερωτική περιπέτεια δίχως μέλλον. Τα έσοδα αυξάνονται τώρα, αλλά μαζί τους αυξάνονται δραματικά και τα έξοδα.
Σκορπιός (23/10-22/11)
Η σημερινή ημέρα φέρνει νέες γνωριμίες, πολύ φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, καθώς δεν νοείς να σοβαρευτείς στην αισθηματική σου ζωή. Οι προσφορές θα είναι πολλές, αλλά όχι για πάντα, γι’ αυτό… μην παίζεις με τη φωτιά, όσο κι αν σου αρέσει. Με σκληρή δουλειά και με πολύ κόπο, μπορείς να βγάλεις τώρα αρκετά χρήματα. Προσπάθησε να μην ξοδεύεις περισσότερα απ’ όσα βγάζεις. Ένα ταξιδάκι, αμέσως μόλις βρεις ελεύθερο χρόνο, θα ήταν ότι έπρεπε για να ξεφύγει το μυαλό σου από τη δουλειά.
Τοξότης (23/11-21/12)
Καινούργια σχέδια, όσον αφορά τον τομέα των ερωτικών σου, χρειάζονται περισσότερη οργάνωση και καλά θα κάνεις να μην τα βάλεις μπρος δίχως να τα έχεις σκεφτεί και προβλέψει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η τύχη είναι με το μέρος σου τώρα, και δεν έχεις παρά να ποντάρεις όσο περισσότερα μπορείς σε αυτή, αλλά σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσεις και λίγο περισσότερο για να πετύχεις αυτά που θέλεις.
Αιγόκερως (22/12-19/1)
Η σημερινή ημέρα, σε βοηθάει να κυνηγήσεις λίγο πιο μεθοδικά τα ερωτικά σου, προσεγγίζοντας κάποια άτομα -κλειδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξεκίνα τώρα έναν απολογισμό ζωής και να διαπιστώσεις τα λάθη που έχουν γίνει, μήπως και μπορέσεις να τα διορθώσεις και να επανορθώσεις. Προσπάθησε να επιστρατεύσεις όλη σου τη λογική και να τη βάλεις πάνω από το συναίσθημα, για να μην πληγωθείς, όσο κι αν αυτό που φαίνεται αρκετά δύσκολο τώρα.
Υδροχόος (20/1-19/2)
Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει σήμερα σε θέματα ερωτικά, καθώς θέλεις να ασχολείσαι παράλληλα με πολλά πράγματα, για να μη βαριέσαι. Φρόντισε να τα κάνεις εξίσου καλά, αλλιώς θα πρέπει να επιλέξεις. Δώσε περισσότερο χρόνο σε κάποια άτομα να σε γνωρίσουν καλύτερα και μην εξαφανιστείς, αμέσως μόλις τα κατακτήσεις ή τουλάχιστον προειδοποίησε τους για να ξέρουν τι τους περιμένει.
Ιχθείς (20/2-20/3)
Μείνε μακριά από… πειρασμούς που σε περιβάλλουν συνεχώς στον ερωτικό τομέα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν αρκετές τώρα, προκειμένου να επενδύσεις σωστά τα χρήματά σου. Κινήσου με προσοχή και σύνεση. Ξεκίνα να βάζεις νέους στόχους ακόμα πιο υψηλούς από πριν, καθώς έχεις τα μέσα και τον τρόπο να τους φέρεις εις πέρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment