PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 19/4


Τα ζώδια σήμερα Μ. ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 16 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Μ. ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 16 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Ανατροπές και εκρηκτικές συμπεριφορές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, που θα απαιτήσουν ελεγχόμενες αντιδράσεις από εσάς. Δώστε προσοχή σε κάθε σας κίνηση και μην εμπλακείτε σε καμία περίπτωση σε μπερδεμένες καταστάσεις. Χειριστείτε προσεκτικά συμβόλαια και νομικές διαδικασίες. Αν είναι δυνατόν, αναβάλετε τα για αργότερα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις έντασης που θα χρειαστούν ξεκάθαρες αποφάσεις και άμεσες κινήσεις για να αποδώσουν θετικά. Παλιές εκκρεμότητες, τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα, που δεν έχουν λυθεί και αναπαράγονται στο τώρα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα. Κλείστε τα θέματα που θα προκύψουν αρμονικά με δύναμη και χωρίς διαρροές που περιέχουν ένταση, αποφεύγοντας παιχνίδια δύναμης και συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας. Αποφύγετε ευκαιρίες παγίδες, διερευνώντας κάθε παράμετρο τους.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Προσοχή σε διαμάχες στον τομέα των σχέσεων και της επικοινωνίας, που εύκολα μπορούν να σας αποδιοργανώσουν και στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο την θετική πρόθεση προσώπων που σας αγαπούν και θέλουν να σας στηρίξουν.

Λέων (23/7-23/8)

Γεμάτη ανακατατάξεις είναι αυτή η περίοδος για εσάς. Έφτασε η ώρα για ουσιαστικές, βαθιές αλλαγές ζωής τόσο στον επαγγελματικό και κοινωνικό, όσο και στον προσωπικό σας τομέα. Δώστε προσοχή σε υπερβολές αλλά και σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Είναι η στιγμή για σημαντικές διαφοροποιήσεις, τόσο στον οικογενειακό και συναισθηματικό, όσο και στον οικονομικό σας τομέα. Αφιερώστε τη σημερινή ημέρα περισσότερο στο σύντροφό σας και σε πρόσωπα που νοιώθετε ότι έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πλειάδα πλανητών απέναντι σας φορτίζουν δυναμικά το κλίμα της σημερινής ημέρας, τόσο στον συναισθηματικό τομέα όσο και στην οργάνωση επαγγελματικών σας στόχων. Εστιάστε σε εποικοδομητικές συζητήσεις και δώστε και πάρτε ασφάλεια και αγάπη. Αποφύγετε να «πιέσετε καταστάσεις» σε κάθε τομέα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θετικά δεδομένα που προοιωνίζουν ευχάριστες και δημιουργικές καταστάσεις, τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό όσο και στον φιλικό σας τομέα. Παρόλα αυτά, μην παρασυρθείτε σε αντιπαραθέσεις σχετικά με διαφωνίες σε προσωπικές σας σχέσεις και άλλες συνεργασίες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Επαφές με κοντινά σας πρόσωπα και συζητήσεις γύρω από θέματα που σας απασχολούν, προάγουν σήμερα λύσεις αλλά και την ανακούφισή σας. Στο συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, αποφύγετε εντάσεις με πρόσωπα που βρίσκονται σε πίεση αυτή την περίοδο. Οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να βρουν εκ νέου ισορροπίες, εξελίσσοντας τον εαυτό τους αλλά και την σχέση τους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Επαγγελματικά αλλά και οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα, δημιουργώντας αλλαγές και πίεση στο πρόγραμμά σας. Αποφύγετε πρόχειρους χειρισμούς, γιατί ότι δεν αντιμετωπιστεί ουσιαστικά, θα σας αγχώσει πάλι άμεσα. Θέματα σχέσεων θα χρειαστούν επίσης προσεκτική διαχείριση σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αποφύγετε εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αποφύγετε σήμερα υπερβολές και παιχνίδια εξουσίας στον οικογενειακό και τον συναισθηματικό σας τομέα, και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ερωτικές σχέσεις που περιέχουν μπερδέματα. Έχετε τη δυνατότητα να ανατρέψετε με δυναμικό τρόπο καταστάσεις που λειτουργούν πιεστικά για σας σε κάθε τομέα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα δώστε και πάρτε αγάπη στις σχέσεις σας με κοντινά πρόσωπα. Ανοιχτείτε και μιλήστε για όσα σας απασχολούν, ζητώντας και προσφέροντας στήριξη και στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η ημέρα επίσης ευνοεί τον ερωτικό τομέα, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους φίλους του ζωδίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment