PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 18/12/2011


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Κριός (21/3-20/4)

Αν το ενδιαφέρον σου για μια σταθερή σχέση, έχει μειωθεί κατά πολύ, καλύτερα να μην το κουράζεις το πράγμα και να τελειώνεις με αυτή τη σχέση μια ώρα αρχύτερα. Εσύ περνάς εξίσου καλά και ως ελεύθερος κυνηγός. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα ταράξουν τα όποια ήσυχα νερά των συνεργασιών σου στον τομέα της καριέρας και θα βάλουν ζιζάνια μεταξύ σας. Μην πιστεύεις τίποτα, αν δεν το εξετάσεις πρώτα. Αν μια σταθερή σχέση σημαίνει πολλά για σένα, φρόντισε να κάνεις μία τελευταία προσπάθεια και πολύ υπομονή.

Ταύρος (21/4-20/5)

Θα σου δοθούν μαζεμένες όλες οι ευκαιρίες μαζί για να μπορέσεις να επανορθώσεις στις σχέσεις σου, παρόλο που οι γκρίνιες από τους αγαπημένους σας, και τα παράπονα πως τους παραμελείς, συνεχίζονται ανελλιπώς. Δώσε τους προτεραιότητα, έστω και τις λίγες ώρες, και αφιερώσου ολοκληρωτικά σε ένα και μόνο άτομο για να του αποδείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Ποιος είπε πως ο έρωτας δεν θέλει και θυσίες;.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ζήσε ένα μεγάλο έρωτα δίχως φόβο αλλά με πολύ πάθος, δίχως να σκέφτεσαι αν μπορεί και μετά να υπάρξει συνέχεια. Σε θέματα οικονομικά θα αισθανθείς πως έχεις φτάσει στα όριά σου και θα πρέπει να βάλεις ένα φρένο σε έξοδα που δεν σου είναι απολύτως απαραίτητα ή τα κάνουν οι άλλοι για σένα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μια δυναμικότερη στάση από μέρους σου απέναντι στις σχέσεις σου, αλλάζει τα δεδομένα, αφού έχεις βαρεθεί να σου λένε συνέχεια τι να κάνεις. Η σημερινή ημέρα σου δίνει μια μοναδική δύναμη και το σθένος να διεκδικήσεις ορισμένα πράγματα που νιώθεις πως σου λείπουν. Απέφυγε όμως διαπληκτισμούς, γιατί έτσι δεν λύνεται τίποτα. Διατήρησε μια απόσταση ασφαλείας από άτομα της οικογενείας σου με τα οποία δεν τα πας και τόσο καλά.

Λέων (23/7-23/8)

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν πιθανό να εκδηλώσει τώρα το ενδιαφέρον του, αλλά θα πρέπει να προσέχεις πολύ μαζί του. Ζύγισε πρώτα όλα τα υπέρ και τα κατά πριν το αφήσεις να μπει και πάλι στη ζωή σου και απέφυγε να κάνεις και πάλι τα ίδια λάθη που έκανες μαζί του και κατά το παρελθόν. Όμως, όσο και να θέλεις να αισθανθείς τώρα πως είναι δικές σου όλες οι επιλογές, μάλλον δύσκολα θα καταφέρεις κάτι τέτοιο, γιατί θα αντιληφθείς πως τελικά δεν είναι και πολλά στο χέρι σου. Η ποιοτικότερη και συχνότερη επικοινωνία με άτομα που εκτιμάς, θα βοηθήσει πολύ όλους τους τομείς της ζωής σου.

Παρθένος (24/8-22/9)

Είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν να βρει το πιο ευαίσθητο σημείο σου και να σου ζητήσει να αναθερμάνεις τη σχέση σου μαζί του. Αν σε έχει ήδη πληγώσει, μην του το επιτρέψεις γιατί σύντομα θα ξανακάνει τα ίδια. Όσον αφορά ριψοκίνδυνες επενδύσεις δεν είναι η κατάλληλη εποχή για σένα, καθώς μάλλον θα έχεις τελικά απώλειες αντί για κέρδη. Άφησε το για κάποια άλλη στιγμή. Πρόσεχε και μην ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματά σου δεξιά κι αριστερά δίχως πρόγραμμα γιατί σύντομα θα αποκτήσεις πρόβλημα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πρόσωπα και καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις στάση στην αισθηματική σου σχέση καθώς βλέπεις πως έχεις κι εσύ συμμετοχή τόσο στα θετικά όσο και στα αρνητικά σημεία της. Δέξου τελικά πως κανένας δεν μπορεί να είναι τέλειος και προχώρα με θετική σκέψη. Όσο κι αν θέλουν να σε βοηθήσουν κάποια άτομα στην καριέρα σου, δεν θα πρέπει να δεχτείς μια νέα συνεργασία, γιατί πολλά πράγματα στην πορεία δεν θα σου αρέσουν και πιθανό να σε «ρίξουν».

Σκορπιός (23/10-22/11)

Βρίσκεσαι ακόμα στη δίνη του «κυκλώνα», καθώς έχεις μεγάλη ζήτηση και μπορείς να συμπαρασύρεις κάθε άτομο που γνωρίζεις τώρα κοντά σου. Οι ερωτικές κατακτήσεις σου συνεχώς πολλαπλασιάζονται και θα είναι πολύ δύσκολο αν έχεις ήδη μια σταθερή σχέση να διατηρήσεις μια σταθερότητα στο δεσμό σου. Εκτός κι αν κάνεις τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα με το έτερον ήμισυ, που σου είναι αρκετά δύσκολο να το βαρεθείς και να πας… για άλλα. Φρόντισε να περάσεις καλά και μη σκέφτεστε τίποτα άλλο τώρα. Το παρελθόν σε καταδιώκει, και θα είναι τώρα πολύ δύσκολο να αντισταθείς σε πειρασμούς που προέρχονται από αυτό.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα, είναι για να διατηρήσεις μια αισθηματική σχέση, και να έχεις παράλλη
λα και μια φιλική σχέση με το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου. Φρόντισε να μιλάς περισσότερο μαζί του. Δεν θα πρέπει να σε φοβίζει μια οικονομική στενότητα που μπορεί να έχεις την περίοδο αυτή, γιατί θα σου μάθει πράγματα που σου ήταν παντελώς άγνωστα και θα σου χρησιμεύσουν αργά ή γρήγορα. Συνέχισε με πείσμα να κυνηγάς τους στόχους σου, όσα εμπόδια κι αν σου προβάλουν ή ρίχνουν στο δρόμο σου οι άλλοι.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η σημερινή ημέρα σε κάνει κυνηγό και θα βλέπεις παντού «θηράματα»! Θα έχεις έναν ιδιαίτερα αυξημένο ερωτισμό, κι αυτό το εισπράττουν και τα άτομα που έχεις δίπλα σου και θα δεις που θα αντιδράσουν και ανάλογα. Αν δεν έχεις ακόμα μια σταθερή σχέση, στο χώρο της δουλειάς μπορείς τώρα να βρεις αυτό που ζητάς και η εύνοια μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μετά τα μαθήματα του πρόσφατου παρελθόντος, προχωράς με αργά και σταθερά βήματα στον εργασιακό χώρο. Ίσως αυτός να είναι και ο μόνος δρόμος τελικά. Ρύθμισε νομικές εκκρεμότητες, προτού βρεθείς προ εκπλήξεως. Όσο κι αν προσπαθείς να νιώσεις την απέραντη ελευθερία και ανεξαρτησία, και πως πατάς γερά τα πόδια σου στη γη, όλο και κάτι θα έρχεται για να σου αποδεικνύει το αντίθετο.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Βρίσκεσαι σε μια φάση, που μόνο αν είναι ξεκάθαρο αυτό που ζητούν οι άλλοι από σένα, μπορείς να λειτουργήσεις στον ερωτικό τομέα. Και για να το μάθεις αυτό, χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο για να γνωρίσεις ένα άτομο καλύτερα, αλλά και για να διατηρήσεις συγχρόνως και τις απαραίτητες αποστάσεις, για να μη δεθείς μαζί του αμέσως. Αν έχεις ήδη μια σχέση που πραγματικά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σου, φρόντισε να τη σταθεροποιήσεις με κάθε τρόπο. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος τώρα. Εκμεταλλεύσου το, όσο καλύτερα μπορείς για να έχεις κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment