PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 17/5


Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Πανσέληνος στον Σκορπιό.

Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Πανσέληνος στον Σκορπιό.

Κριός (21/3-20/4)

Η Πανσέληνος σήμερα εφιστά την προσοχή σας τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και σε οικογενειακές σχέσεις, που περιέχουν παρασκήνιο και εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν σε εξαπατήσεις. Διευθετείστε υπέρ σας όσα προκύψουν.

Ταύρος (21/4-20/5)

Φορτισμένη η σημερινή ημέρα με συζητήσεις τόσο συναισθηματικού όσο και οικονομικού περιεχομένου που σας κάνουν να νοιώθετε μπερδεμένοι. Χειριστείτε με προσοχή βαθιά θέματα που περιέχουν παρασκήνιο αλλά και παγίδες.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Προσοχή σε ζητήματα σχέσεων σε κάθε τομέα που δεν έχουν λυθεί και απαιτούν συζητήσεις και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Δείξτε ψυχραιμία και μην παρασυρθείτε σε καβγάδες και ρήξεις που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να κάνουν το δίκιο σας άδικο.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το κλίμα θα είναι σήμερα συναισθηματικά φορτισμένο. Καταστάσεις, τόσο προσωπικές όσο και οικονομικές που εδώ και καιρό εκκρεμούν μην αφήνοντάς σας να ηρεμήσετε, βγαίνουν στο προσκήνιο αλλά αυτή τη φορά με αρκετά θετικό τρόπο. Στον ερωτικό τομέα, η μέρα ευνοεί δυνατούς έρωτες αλλά και αυτοεξαπατήσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Κινηθείτε προσεκτικά σε κάθε τομέα αποφεύγοντας να αφήσετε το παραμικρό στην τύχη του και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να μην πέσετε θύμα κουραστικών καταστάσεων, παρασκηνίου και εξαπατήσεων.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αυτή την περίοδο μέσα από συναντήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις έντασης που θα χρειαστούν ξεκάθαρες αποφάσεις και άμεσες κινήσεις για να αποδώσουν θετικά. Προσοχή σε παλιές εκκρεμότητες τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα, που δεν έχουν λυθεί και αναπαράγονται.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Έντονα κυκλοθυμική διάθεση. Χειριστείτε με μέτρο και διαύγεια μπερδεμένες και σκοτεινές καταστάσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα. Αποφύγετε παγίδες στον οικονομικό τομέα, όσο δελεαστικές και αν φαίνονται οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Τοξότης (23/11-21/12)

Προσοχή σε οικονομικά ρίσκα αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις στον συναισθηματικό τομέα. Συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις που σας καθηλώνουν εδώ και καιρό, αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχτείτε την πραγματικότητα ως έχει.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Υπάρχει διάθεση αλλά και οι ευκαιρίες ώστε να διευθετήσετε θέματα που σας απασχολούν τόσο στον οικονομικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Η βοήθεια που θα λάβετε από άτομα του περιβάλλοντός σας κάτω από την επιρροή της Πανσέληνου, θα σταθεί πολύτιμη αρκεί να αποφύγετε τις χαωσεις που υπάρχουν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Προσεκτικές κινήσεις με ρεαλισμό και μέτρο χρειάζεται να κάνετε. Αποφύγετε υπερενθουσιασμούς, παγίδες και λάθος εκτιμήσεις και μην βιαστείτε να ρισκάρετε σε κάθε τομέα πριν να είστε βέβαιοι, εξετάζοντας κάθε παράμετρο. Στον συναισθηματικό τομέα, αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις αλλά και πισωγυρίσματα σε λάθος συμπεριφορές.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η ευνοϊκή όψη της Πανσελήνου σας κινητοποιεί μέσα από διεκδικήσεις τόσο στον οικονομικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Κινηθείτε με μέτρο και ρεαλισμό, αποφεύγοντας να συναισθηματικοποιήσετε τις αποφάσεις σας, αλλά και να γοητευτείτε από αμφιβόλου προελεύσεως άτομα και καταστάσεις. Μη ρισκάρετε σε κανένα τομέα εάν δεν αισθάνεστε ότι είστε απόλυτα σίγουροι για αυτό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment