PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 14/2/2012


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Κριός
Απόλαυσε τη σταθερότητα που μπορεί να σου δώσει μια σχέση που περνάς καλά, χωρίς να σκέφτεστε αν θα σου ζητήσει και κάτι παραπάνω από αύριο. Ξέχασε το κακό παρελθόν. Πολλές αγορές, θα θέλεις να κάνεις τώρα, γεγονός που μπορεί να σε στριμώξει λιγάκι σε θέματα οικονομικά. Ψώνισε, αλλά με σύνεση. Προσπάθησε να είσαι καλό παιδί στις αισθηματικές σου σχέσεις και μην ξενοκοιτάς δεξιά κι αριστερά, γιατί το άτομο που έχεις δίπλα σου τα καταλαβαίνει όλα.

Ταύρος
Ασυνεννοησία και πολλά μπερδέματα θα έχουν όλες σου οι σχέσεις τώρα, και δεν θα είναι εύκολο να ξεμπερδέψεις τουλάχιστον μαζί τους. Οι άλλοι θα είναι αρκετά επιθετικοί μαζί σου και οι εντάσεις θα είναι πολύ συχνές. Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο, προσπαθώντας να σβήσεις έτσι τις πολλές «φωτιές».

Δίδυμοι
Η σημερινή θα αποδειχθεί μέρα κλειδί για την αισθηματική σου σχέση, καθώς θα βρεις το κουράγιο να δώσεις ακόμα μια ευκαιρία στο αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να αποδείξει το ενδιαφέρον του. Οι ταλαιπωρίες σε θέματα οικονομικά συνεχίζονται. Κι ενώ η καριέρα σου πάει όλο και καλύτερα, το μόνο που δεν μπορείς να συμμαζέψεις είναι τα έξοδά σου. Θα πρέπει να τα δώσεις όλα τώρα, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ, όσο σίγουρο κι αν το θεωρείς.

Καρκίνος
Μέρα περισυλλογής για τα αισθηματικά σου είναι η σημερινή, καθώς αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε αδιέξοδο. Δώσε στο σύντροφό σου να καταλάβει, όσο πιο διπλωματικά γίνεται, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί τώρα. Η σημερινή ημέρα, έρχεται να σε ανταμείψει για όλες τις τελευταίες σου επίπονες προσπάθειες στον τομέα της καριέρας, παρόλο που έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου και δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Ήρθε η ώρα των γενναίων αποφάσεων σχετικά με την ερωτική σου ζωή και τα πρόσωπα που αγαπάς. Μην τις αναβάλεις και πάλι.

Λέων
Όσα κι αν δίνεις σε μια σχέση πάντα θα παίρνεις λιγότερα, κι αυτό, γιατί κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί στη δοτικότητα μαζί σου. Γι’ αυτό, φρόντισε να έχεις δίπλα σου το κατάλληλο άτομο. Δημιούργησε δίχως καμία βοήθεια μια νέα ευκαιρία για να πάει πολύ ψηλά η καριέρα σου τώρα που μπορείς να οργανώσεις την εφαρμογή πολλών νέων ιδεών. Μια συγκατοίκηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα.

Παρθένος
Αυξημένο θα είναι το φλερτ, το παιχνίδι με τον έρωτα, μέσα από ματιές και νέες γνωριμίες γεμάτες μυστήριο και έντονο ενδιαφέρον τώρα. Οι συχνές μετακινήσεις και βόλτες σου με διάφορες παρέες, μπορεί να φέρουν κάποια νέα άτομα στη ζωή σου, και θα σε βάλουν και πάλι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Πρόσεξε πολύ κάθε σου βήμα, αν θέλεις να σταθεροποιήσεις μια σχέση τώρα.

Ζυγός
Μην αφήσεις να χαθεί ούτε μία ευκαιρία που θα σου δοθεί για να αυξήσεις τα οικονομικά σου και φρόντισε να βάλεις και κανένα ευρώ στην άκρη για πιο δύσκολες μέρες που πιθανό να έρθουν και για σένα. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να βελτιώσεις στο μέγιστο τα οικονομικά σου και να πάρεις μια γερή ανάσα. Φρόντισε να κάνεις εύστοχες στρατηγικές κινήσεις και συνεργασίες που θα σου αποφέρουν πολύ περισσότερα έσοδα γιατί τα χρειάζεσαι.

Σκορπιός
Πολλές νέες σχέσεις, που θα είναι μάλλον περαστικές από τη ζωή σου, θα σε κάνουν να αισθανθείς υπέροχα. Εκμεταλλεύσου τώρα τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που νιώθεις και κυνήγησε αυτά που θέλεις, μέχρι τελευταίας πτώσης, που μάλλον… δεν θα χρειαστεί. Δεν είναι και το καλύτερο διάστημα για να διατηρήσεις παράλληλα δύο αισθηματικές σχέσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι πολύ σύντομα να σε ανακαλύψουν και να τις χάσεις και τις δυο.

Τοξότης
Καλό θα ήταν να απομονωθείς λίγο, προκειμένου να πετύχεις σημαντικά πράγματα και να σκεφτείς για το μέλλον σου. Καιρός να κάνεις ένα βήμα μπροστά στις αισθηματικές σου σχέσεις, επουλώνοντας μια και για πάντα τις πληγές του παρελθόντος. Δώσε όλο σου το είναι σε μια σχέση που αξίζει πολλά. Ότι κι αν γίνει, μην κάνεις τίποτα που μπορεί να εκθέσει τους αγαπημένους σου ή να χαλάσει μια σημαντική σχέση.

Αιγόκερως
Τόλμησε και διεκδίκησε αυτά που επιθυμείς. Κάνε νέες γνωριμίες, αλλά απέφυγε καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες με άτομα ασταθή, αν θέλεις να κρατήσουν λίγο παραπάνω. Προσπάθησε να είσαι όσο γίνεται πιο συνεπής στις σχέσεις σου και να κάνεις πράξη όσα υπόσχεσαι, γιατί θα αρχίσουν τα παράπονα από μεριάς των αγαπημένων σου.

Υδροχόος
Θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις σκέψεις και συναισθήματα για σχέσεις που ήδη υπάρχουν ή που τελείωσαν άδοξα. Δεν είναι όμως και το καλύτερο διάστημα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί σίγουρα θα το μετανιώσεις. Συζήτησε αυτά που σε απασχολούν και μην τα κρατάς μέσα σου, γιατί δεν κάνει καλό ούτε σε σένα, αλλά ούτε και στην ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς
Τα πολλά έξοδα και η αύξηση των πάγιων οφειλών σου προς τρίτους θα σε γεμίσουν με ένταση και άγχος. Μην τα αφήσεις να επηρεάσουν την κρίση και τις αποφάσεις σου. Αν δεις πως κάποια συναισθήματα ζήλιας ή κτητικότητας για τους αγαπημένους σου κάνουν την εμφάνισή τους το διάστημα αυτό, μην τα εξωτερικεύσεις απότομα έως και καθόλου, γιατί μάλλον θα τους «πνίξεις».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment