PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 12/5


Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 9 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 9 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Θετικός ο τομέας της επικοινωνίας τόσο στον οικογενειακό όσο και στον προσωπικό τομέα. Συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες σας βοηθούν να αποσαφηνίσετε δεδομένα και καταστάσεις που σας είχαν περιπλέξει αρκετά το τελευταίο διάστημα, ώστε να κρατήσετε εφεξής μια θετική στρατηγική.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η ημέρα εφιστά την προσοχή σας τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε οικογενειακές σχέσεις, που περιέχουν παρασκήνιο και εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν σε ρήξεις και καβγάδες. Διευθετήστε επιτυχώς όσα προκύψουν. Ρίξτε το βάρος σε καινούργιους τομείς που ανοίγονται για σας αυτή την περίοδο και θα υλοποιήσουν τις προσδοκίες σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Συναισθηματική φόρτιση, δυσκολεύει εσάς και τους γύρω σας να κάνετε ήρεμες συζητήσεις και αξιολογήσεις. Αποφύγετε να πολωθείτε σε συζητήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα που εμπεριέχουν ένταση. Χαμηλώστε τους τόνους.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα αντιφατική για εσάς. Από τη μια υπάρχει θετική συναισθηματική φόρτιση και από την άλλη υπάρχει αρκετή ένταση, τόσο στον συναισθηματικό όσο και τον οικογενειακό τομέα, και εφιστούν την προσοχή σας στη διαχείρισή τους.

Λέων (23/7-23/8)

Συζητήσεις και σχέσεις σε κάθε τομέα που έδειχναν, επιφανειακά τουλάχιστον, να έχουν βρει ισορροπίες μέσα από ανατροπές, περνούν τώρα σε δοκιμασίες. Αποφύγετε να μείνετε στη νοητική διάσταση, όσο και αν αυτό σας ζορίζει και σας είναι δυσάρεστο, ψάξτε στο βάθος και στην ουσία των πραγμάτων για να έρθετε σε επαφή με αυτό που αισθάνεστε. Δώστε προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ζητήματα που ήταν αδύνατον να προσεγγιστούν πριν, βγαίνουν τώρα στο προσκήνιο για οριστική διευθέτηση και επίλυση, έστω με δύσκολους τρόπους. Λειτουργείστε με διαύγεια και ηρεμία και αποφύγετε να πισωγυρίσετε σε λάθη ότι και αν προκύψει. Συζητήσεις και επαφές στον προσωπικό και στον επαγγελματικό τομέα, έρχονται να προάγουν λύσεις σε όσα σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

Ζυγός (23/9-22/10)

Θετικές όψεις σας δίνουν έντονη κινητικότητα και σας δραστηριοποιούν μέσα από συζητήσεις και επαφές, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε με προσοχή και αποφύγετε τις παρασκηνιακές κινήσεις αλλά και τις βιαστικές αποφάσεις. Μην παρασυρθείτε σε εντάσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Στον οικογενειακό, συναισθηματικό κι επαγγελματικό τομέα, ζητήματα ανευθυνότητας, τα οποία επαναλαμβάνονται χωρίς να δίνεται λύση, μπορούν να σας εξωθήσουν στα άκρα, ειδικά προς το βράδυ. Είναι σημαντικό να καταλάβετε πως αυτή την περίοδο καλείστε να κλείσετε οριστικά καταστάσεις, χωρίς να διαρρεύσετε ξανά σ’ αυτές.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η Σελήνη στο ζώδιό σας και η όψη της με τον Ουρανό, σας εφιστούν την προσοχή σε εντάσεις. Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις και μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που μπορεί να σας παγιδέψουν και να σας κουράσουν. Οικογενειακά θέματα και προσωπικές σας σχέσεις, θα χρειαστούν από εσάς προσεκτικούς χειρισμούς.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Επαφές με συνεργάτες κινούνται σήμερα ιδιαίτερα θετικά και με τον κατάλληλο χειρισμό θα αποδώσουν τα μέγιστα προς όφελός σας. Η εύνοια του Ήλιου σας χαρίζει πολλές ευκαιρίες στον προσωπικό τομέα, τόσο για νέες γνωριμίες όσο για αναθέρμανση σχέσεών σας που το τελευταίο διάστημα περνούν κρίση. Προσοχή σε τριβές με κοντινά σας πρόσωπα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Κινηθείτε με απόλυτη ακρίβεια και ρεαλισμό. Αποφύγετε να κουραστείτε μέσα από εγκεφαλικές αξιολογήσεις και προσδοκίες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, και ακολουθείστε πρακτικές μεθόδους.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Έντονη προδιαγράφεται η σημερινή ημέρα, κυρίως μέσα από ξεκαθαρίσματα στον ερωτικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Δώστε προσοχή σε σχέσεις από το παρελθόν που αιτούνται εξυγίανση, ενώ οι κινήσεις σας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές αποφεύγοντας κάθε είδους παρασκήνιο. Μην επαναλάβετε σήμερα μοντέλα συμπεριφορών που σας υποτιμούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment