PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/11/2011


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Κριός (21/3-20/4)

Φρόντισε να δώσεις περισσότερη σημασία στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και μην το παραμελείς για χάρη της δουλειάς γιατί θα σου κάνει παράπονα και θα είναι εντελώς δικαιολογημένα. Από τη μια οι πολλές οι υποχρεώσεις, από την άλλη η ανάγκη σου να βγαίνεις συχνότερα, αδειάζουν το πορτοφόλι σου. Προσπάθησε να «μαζευτείς» λίγο με τα οικονομικά σου. Κυνήγησε τα επαγγελματικά σου και θα ανέβεις ένα ακόμη σκαλοπάτι στην ιεραρχία.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχεις πιεστεί αρκετά σε θέματα οικονομικά και νιώθεις την υπομονή να σε εγκαταλείπει. Η δουλειά σου όμως πάει αρκετά καλά και έχεις μάθει να συνεργάζεσαι αρμονικά με τους συνεργάτες σου, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Μην αφήσεις την καχυποψία ή την ανασφάλεια να σε παρασύρει σε δυσάρεστα συναισθήματα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η έλλειψη επικοινωνίας που αισθάνεσαι πως υπάρχει στην ερωτική σου ζωή, είναι αυτό που σε ενοχλεί τώρα περισσότερο από οτιδήποτε. Φλέρταρε και ρίξε το λίγο έξω, για να ξεχαστείς και να κάνεις νέες γνωριμίες. Η σημερινή ημέρα πιθανό να σε οδηγήσει σε παρορμητικές αγορές και έξοδα, που θα αδειάσουν στην κυριολεξία, και δίχως να το καταλάβεις, το πορτοφόλι σου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά και θέλεις να… ξεσαλώσεις, δίχως να σκέφτεσαι το αύριο. Κάτι τέτοιο όμως θα αποδειχθεί σχεδόν αδύνατο τώρα, καθώς στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει πάντα η ανάγκη να προχωρήσεις σε κάτι πιο σταθερό. Μια νέα συνεργασία τώρα είναι πολύ πιθανή και μπορεί να σου αποφέρει πολλά οφέλη αν την επιχειρήσεις. Τόλμησε μια νέα σχέση ή συνεργασία, ή και την επισημοποίηση ενός σταθερού δεσμού που θα σε κάνουν να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

Λέων (23/7-23/8)

Χρησιμοποίησε όλες τις γνώσεις και ικανότητές σου δίχως να στηρίζεσαι πουθενά αλλού, πέρα των δυνατοτήτων σου. Πρόσεχε λίγο την υγεία σου και απέφυγε όλες τις υπερβολές που της κάνουν κακό, κι ας τις απολαμβάνεις. Γεμάτες εντάσεις είναι όλες σου οι σχέσεις τώρα, κι αυτό πηγάζει από τις υπερβολικές απαιτήσεις που έχουν συνεχώς οι άλλοι από σένα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Τα ερωτικά σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου τώρα, καθώς νιώθεις πως ήδη τα έχεις παραμελήσει αρκετά. Ρίξε τον πήχη, σταμάτα να αναζητάς την τελειότητα, και θα δεις που θα αισθανθείς υπέροχα. Πιθανό να καθυστερήσουν τώρα κάποια χρήματα που περιμένεις, κι αυτό θα σου χαλάσει τη διάθεση. Μείωσε όσο μπορείς τα έξοδα των άλλων, για να πάρεις μιαν ανάσα σε θέματα οικονομικά. Ανανέωσε την εξωτερική σου εμφάνιση, πάντα με τη βοήθεια των ειδικών και δίχως να ξοδεύσεις πολλά χρήματα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αισθηματικά θα είσαι αρκετά τώρα καθώς βλέπεις τις κατακτήσεις σου να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Θα αισθανθείς ακόμα καλύτερα όμως αν επιλέξεις να παραμείνεις με ένα άτομο που σε κάνει να περνάς όμορφα. Οι δημόσιες σχέσεις και η συχνή επαφή με τα κατάλληλα άτομα θα βοηθήσουν πολύ να κάνεις τις σωστές επιλογές στην καριέρα σου. Μην αφήνεις άτομα από την οικογένειά σου να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Εμπιστέψου μόνο άτομα που σε στηρίζουν.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η σημερινή ημέρα φέρνει νέες γνωριμίες, πολύ φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, καθώς δεν νοείς να σοβαρευτείς στην αισθηματική σου ζωή. Οι προσφορές θα είναι πολλές, αλλά όχι για πάντα, γι’ αυτό… μην παίζεις με τη φωτιά, όσο κι αν σου αρέσει. Με σκληρή δουλειά και με πολύ κόπο, μπορείς να βγάλεις τώρα αρκετά χρήματα. Προσπάθησε να μην ξοδεύεις περισσότερα απ’ όσα βγάζεις. Ένα ταξιδάκι, αμέσως μόλις βρεις ελεύθερο χρόνο, θα ήταν ότι έπρεπε για να ξεφύγει το μυαλό σου από τη δουλειά.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αποφάσισε τι θέλεις πραγματικά από την αισθηματική σου ζωή και έχεις όλα τα προσόντα για να το διεκδικήσεις και να το κερδίσεις κιόλας άμεσα. Κράτησε το κατάλληλο άτομο δίπλα σου και δεν θα χάσεις. Πολλά άτομα τώρα θα είναι ιδιαίτερα θετικά και θα βοηθήσουν τα οικονομικά σου. Πρόσεχε όμως παράλληλα πού ξοδεύεις τα χρήματά σου και σύντομα θα βρίσκεσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Μην υποτιμάς ότι σου δίνεται απλόχερα δίχως να έχεις προσπαθήσει πολύ για να το αποκτήσεις γιατί μπορεί και να το χάσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Όσο κι αν θέλεις να είσαι ειλικρινής στα αισθηματικά σου οι συνθήκες που επικρατούν τώρα δεν θα σε βοηθήσουν. Κρυφές συναντήσεις, κρυφές συζητήσεις, ακόμα και μια τεράστια έλξη μπορεί να κρατηθεί κρυφή για δικούς σου, προσωπικούς λόγους. Φρόντισε μόνο να μην πληγώσεις για να μην πληγωθείς. Φρόντισε τώρα να εκμεταλλευτείς σωστά την εύνοια των άλλων απέναντί σου και μην τη θεωρείς ως δεδομένη.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα αισθάνεσαι μια ιδιαίτερη αδυναμία για την αισθηματική σου ζωή, καθώς διαπιστώνεις πως έχεις ανάγκη από την παρουσία των άλλων στη ζωή σου. Απέφυγε αδιέξοδες σχέσεις που δεν θα σου δώσουν την επιβεβαίωση που ψάχνεις. Μην αφήσεις κανένα να σχεδιάσει την καριέρα και το μέλλον σου, σύμφωνα με τις δικές του βλέψεις και προδιαγραφές.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ιδιαίτερα μεγάλη τύχη στον ερωτικό τομέα, καθώς θα έχεις αυτό που θέλεις και με τον τρόπο που θέλεις. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα έστω και έμμεσα. Ξεκίνα τώρα να βάζεις σε εφαρμογή καινούργιους στόχους, αφού θα καταφέρεις επιτέλους να βρεις λίγο χρόνο παραπάνω για να ασχοληθείς μαζί τους. Ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Αντέχεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα στους περισσότερους τομείς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment