PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αρνητικά τα 177 δείγματα στο Κρανίδι


Αρνητικά για νέο κορωνοϊό είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και τα 177 δείγματα που ελήφθησαν από κατοίκους στο Κρανίδι, οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή με πρόσφυγες και μετανάστες από τη δομή φιλοξενίας. Τα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν από ώρα σε ώρα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ δύο παιδιά από τη δομή φιλοξενίας μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και παρακολουθείται η κατάστασή τους. Δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής κάτι ανησυχητικό. Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ένας 19χρονος Σομαλός από τη δομή.

Χθες ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, είχε αναφέρει ότι από το αποτέλεσμα του ελέγχου των δειγμάτων θα εξαρτηθεί η λήψη περαιτέρω μέτρων στην ευρύτερη περιοχή. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει καλέσει τους κατοίκους της να παραμείνουν στα σπίτια τους, ώστε να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες.

Τα βλέμματα σήμερα στρέφονται και στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας, όπου σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για το εάν θα παραταθεί η καραντίνα στον οικισμό των Ρομά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment