PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άρης – Περιστέρι 87-67


Μπορεί να έχασε τη νίκη αλλά και την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο το Περιστέρι αποκόμισε κέρδη από την αναμέτρηση του Αλεξανδρείου με τον Άρη.

Μπορεί να έχασε τη νίκη αλλά και την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο το Περιστέρι αποκόμισε κέρδη από την αναμέτρηση του Αλεξανδρείου με τον Άρη.

Τα Ελληνόπουλα του Τζίμη Κουστένη προσπάθησαν για το καλύτερο στο Παλέ και για ένα ημίχρονο ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικά.

Στην επανάληψη, όμως «πληγώθηκαν» αρκετά από την ευστοχία του αντιπάλου έξω από τα 6,75μ.

Πάντως, είναι σημαντικό και μόνο το ότι βίωσαν την εμπειρία να αγωνιστούν σε μια σκληρή έδρα απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, γεγονός που θα τους βοηθήσει στο άμεσο μέλλον.

Οι «κυανοκίτρινοι» θα συνεχίσουν απερίσπαστοι την προετοιμασία τους εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε δύο εβδομάδες. Εξάλλου, το Κύπελλο δεν αποτελούσε στόχο για την ομάδα μας.

Τα δεκάλεπτα: 15-13, 33-33, 66-54, 87-67.

ΑΡΗΣ: Πάσαλιτς 18 (2), Ασημακόπουλος 11 (3), Καραποστόλου 11 (3), Χαρίσης 13, Μποχωρίδης 11 (2), Μούρτος 3, Βεζένκοφ 4, Δήμας 9 (1), Τσακαλέρης 7 (1).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Παπαντωνίου 13 (1), Κομποδιέτας 4 (1), Ζούμπος 5 (1), Κανονίδης 14 (2), Μάντζαρης 11 (2), Ψαρόπουλος 9 (3), Πέτρουλας 5 (1), Μελισσαράτος 4, Παπαγιάννης 2.


Μετά το τέλος του αγώνα ο Τζίμης Κουστένης δήλωσε: «Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία. Μπράβο στον Άρη για τη νίκη. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει και μέσα σ’ αυτό είναι και ο σεβασμός. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πολλά παιδιά έπαιξαν για πρώτη φορά σ’ αυτό το ιστορικό γήπεδο και αποκόμισαν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε στις 20 Αυγούστου ελπίζοντας στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε καλύτεροι και ανταγωνιστικοί. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε πού βρισκόμαστε».

Από μέρους του ο Φώτης Ζούμπος σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον Άρη, πέρασε δίκαια. Εμείς παίξαμε μόνο στο πρώτο μέρος μετά δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Κάναμε λάθη στην άμυνα τα οποία ο Άρης εκμεταλλεύτηκε και ξέφυγε η διαφορά. Μετά κάναμε ό,τι μπορούμε για να μην ξεφύγει παραπάνω. Είμαστε στην προετοιμασία και ελπίζουμε να είμαστε πιο έτοιμοι στην αρχή πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment