PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Αποτελέσματα Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πετρούπολης



Οι εγγραφές των παιδιών θα πρέπει να πραγματοποιηθούν το διάστημα από 1 ως και 6 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Πετρούπολης ανακοίνωσε τους τελικούς πίνακες με τα ονόματα των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στους Παιδικούς σταθμούς το σχολικό έτος 2011-2012. Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής Θανάσης Φιλίππου ενημερώνει ότι:

«Οι εγγραφές των παιδιών θα πρέπει να πραγματοποιηθούν το διάστημα από 1 ως και 6 Σεπτεμβρίου στους Παιδικούς σταθμούς. Δέσμευσή μας ήταν και παραμένει η στήριξη της Λαϊκής οικογένειας, ειδικά στις σημερινές δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε.

Αντί το κράτος και η κυβέρνηση να έχει στην ευθύνη του την Κοινωνική Πρόνοια και τους Παιδικούς σταθμούς, προχωρά στην υποχρηματοδότηση, στην μη έγκριση των θέσεων εργασίας που απαιτούνται με μόνιμο προσωπικό, γενικότερα στο «Ξεχαρβάλωμα» κάθε κοινωνικής κατάκτησης.

Για την νέα Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, παραμένει πρώτη της επιλογή τα παιδιά, και ειδικότερα οι Παιδικοί σταθμοί. Γι αυτό και για το 2011-2012 καταργήσαμε τα τροφεία, και πήραμε περισσότερα παιδιά από πέρσι στους σταθμούς.

Θέση μας είναι ότι όλα τα παιδιά -ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης- πρέπει να πηγαίνουν στους σταθμούς, με ευθύνη και φροντίδα από το κράτος και με το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό, σε σύγχρονα δημόσια κτήρια.

Μην ξεχνάμε ότι ο Δήμος μας δεν έχει ούτε έναν !!! ιδιόκτητο Παιδικό σταθμό, με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να πηγαίνουν σε ενοικιαζόμενους χώρους, που τις περισσότερες φορές είναι ακατάλληλοι και λειτουργούν με την υψηλή ευθύνη και αποφασιστικότητα των εργαζομένων.

Για το λόγο αυτό η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η αναζήτηση χώρων και πόρων, για να μπορέσουμε την νέα χρονιά (2012-2013) να προχωρήσουμε στην ανέγερση των πρώτων ιδιόκτητων – σύγχρονων Δημοτικών Παιδικών σταθμών, έτσι ώστε να φιλοξενήσουμε και να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες αιτήσεις.

Με την υπόσχεση ότι ΜΑΖΙ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για σύγχρονους – Δημόσιους Παιδικούς σταθμούς, με πλήρες και μόνιμο προσωπικό σας ευχόμαστε».

Για να δείτε τα ονόματα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.petroupoli.gov.gr/uploadfiles/paidikoi.pdf

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιλίου

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Leave a Comment