PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Αποτελέσματα εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγ. Βαρβάρας


Ο Δήμαρχος Γ. Καπλάνης καλωσορίζοντας τη νέα σχολική χρονιά 2011-2012, εύχεται η χρονιά αυτή να είναι για όλους και κυρίως για τα παιδιά, γεμάτη χαμόγελα, αγάπη και δημιουργία

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γεώργιος Καπλάνης, οι Πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών Σοφία Σαββίδου και Κων/νος Σαρόπουλος, τα Διοικητικά Συμβούλια και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών καλωσορίζοντάς σας στη νέα σχολική χρονιά 2011-2012, εύχονται η χρονιά αυτή να είναι για όλους και κυρίως για τα παιδιά, γεμάτη χαμόγελα, αγάπη και δημιουργία.

Σας γνωρίζουν ότι :

1) τα νήπια και τα βρέφη που έχουν επιλεγεί με το πρόγραμμα δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. θα πρέπει να παραλάβουν, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε.Τ.Α.Α. , από την 1η έως την 6η Σεπτεμβρίου 2011 την εντολή τοποθέτησης από τον Παιδικό Σταθμό που έχουν επιλεγεί.

2) τα νήπια και τα βρέφη που επανεγγράφονται στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας μπορούν να παρουσιαστούν από 1-9-2011 στο Σταθμό που έχουν εγγραφεί.

3) τα νήπια και τα βρέφη που θα προσέλθουν για πρώτη φορά στους Παιδικούς Σταθμούς (νέες εγγραφές) να επικοινωνήσουν με τον Παιδικό Σταθμό που έχουν τοποθετηθεί από 1-9-2011, για να ενημερωθούν για τις οδηγίες προσέλευσης και προσαρμογής των παιδιών.

Τα νήπια και τα βρέφη που θα φιλοξενηθούν για τη σχολική χρονιά 2011-2012 ανά Σταθμό, βρίσκονται αναρτημένα στην ηλεκτρονική σελίδα: http://www.agiavarvara.gr/portal/page/portal/ab/topicality/announcements?mode=news&newid=1090048

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment