Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Απόσπαση ξένων δημοσίων υπαλλήλων στις εφορίες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Πρόταση-σοκ για την πάταξη της φοροδιαφυγής, διατύπωσε ο Γερμανός επίτροπος για θέματα ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ.

Πρόταση-σοκ για την πάταξη της φοροδιαφυγής, διατύπωσε ο Γερμανός επίτροπος για θέματα ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ, ο οποίος ζήτησε την απόσπαση δημοσίων υπαλλήλων από την Ε.Ε στη χώρα μας, για να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες των ελληνικών εισπρακτικών μηχανισμών της εφορίας.

Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild Zeitung, ο επίτροπος δηλώνει ότι πρέπει να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας εξειδικευμένα στελέχη από τις άλλες χώρες της Ε.Ε, οι οποίοι θα συμβάλουν και στην προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

Ο Γκίντερ Έτινγκερ προτείνει επίσης, την κατάρτιση του προϋπολογισμού των υπερχρεωμένων χωρών από την ΕΕ και τάσσεται κατά της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξωδικαστικός: Νέα προστασία για την κύρια κατοικία από σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Μετατίθεται η έναρξη της υποχρεωτικής πληρωμής ενοικίων μέσω τράπεζας

Peristerinews.gr Newsroom

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου 2026

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment