PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Sinead O’Connor


Η διάσημη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από την Ιρλανδία, Sinead O’ Connor, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, το βράδυ της Κυριακής, ενώ χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, για να το ανακοινώσει στους φίλους και τους θαυμαστές της.

Η μουσικός και μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο, το 1990, με το τραγούδι της «Nothing Compares 2 U», προκάλεσε ανησυχίες, όταν έγραψε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης: «Οι τελευταίες δύο νύχτες με αποτελείωσαν. Έχω πάρει υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, για να κερδίσω τον σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. Αν δεν έκανα αυτήν την ανάρτηση, τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν. Θα μπορούσα να ήμουν νεκρή εδώ για εβδομάδες και κανείς να μην το μάθει. Είμαι τόσο φρικτή μητέρα και άτομο, που έχω μείνει μόνη μου» ήταν το μήνυμα που προκάλεσε πανικό στους θαυμαστές της.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στις αρχές και αστυνομικοί έσπευσαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και, σύμφωνα με πληροφορίες, η Sinéad O’ Connor έχει μεταφερθεί τώρα σε νοσοκομείο.

Την πληροφορία ότι η 48χρονη μουσικός βρέθηκε και είναι ασφαλής επιβεβαιώνει και ο ιρλανδικός οργανισμός ειδήσεων Breaking News.

https://www.youtube.com/watch?v=dq2K4jHs92A

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment