PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Απολαυστική η έκθεση φωτογραφίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου (video)


Από το φωτογραφικό εργαστήρι του Δήμου Περιστερίου.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης πραγματοποίησε στις 3 Ιουλίου 2012 το βράδυ τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας του δημοτικού εργαστηρίου στην αίθουσα των εικαστικών τεχνών του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου (Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως).

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση και συζήτηση για τα πεπραγμένα και τους στόχους από τους υπευθύνους της φωτογραφικής ομάδας Βασίλη Γεροντάκο, Βαγγέλη Ταμβάκο και Παναγιώτη Γούλιαρη στην αίθουσα του πολιτιστικού – συνεδριακού κέντρου.

Πρώτα απ’ όλα ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο κ. Παχατουρίδη και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου για τη δυνατότητα που τους έδωσαν να λειτουργούν στα πολιτιστικά πλαίσια του Δήμου Περιστερίου.

Ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια για τις φωτογραφικές δημιουργίες των συμπολιτών του και εξέφρασε τη βούληση του Δήμου Περιστερίου να σταθεί αρωγός για τέταρτη συνεχή χρονιά στην ενασχόλησή τους με την καλλιτεχνική φωτογραφία, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τη χώρα μας.

Στην έκθεση παρουσιάζονται οι φωτογραφικές δημιουργίες μελών της φωτογραφικής ομάδας και το κοινό ελεύθερα θα μπορεί να την επισκεφθεί έως τις 8 Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφική ομάδα του Δήμου Περιστερίου λειτουργεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο του Λόφου Αξιωματικών στην οδό Μαραθωνοκάμπου & Αβέρωφ.

Ο χώρος εκτός από την αίθουσα προβολής διαθέτει και σκοτεινό θάλαμο πλήρως εξοπλισμένο για εμφανίσεις φιλμ και εκτυπώσεις σε χαρτί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Διπλή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (12η και 13η)

Peristeri News

Leave a Comment