PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αποκλείστηκε η Ρωσία από διεθνή συνδιάσκεψη για την πυραυλική άμυνα


Οι οργανωτές της συνδιάσκεψης απέρριψαν τη ρωσική αντιπροσωπεία λόγω «διαφόρων πρόσφατων περιπλοκών και εξαιτίας της έλλειψης των απαραίτητων συνθηκών ώστε να φιλοξενηθούν οι Ρώσοι αντιπρόσωποι»…

Η αντιπροσωπεία της Ρωσίας αποκλείστηκε από ετήσια διεθνή συνδιάσκεψη για την πυραυλική άμυνα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Οι οργανωτές της συνδιάσκεψης απέρριψαν τη ρωσική αντιπροσωπεία λόγω «διαφόρων πρόσφατων περιπλοκών και εξαιτίας της έλλειψης των απαραίτητων συνθηκών ώστε να φιλοξενηθούν οι Ρώσοι αντιπρόσωποι», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Το υπουργείο, από την πλευρά του, εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι η διακοπή στις ρωσικές στρατιωτικές και πολιτικές ανταλλαγές σε θέματα πυραυλικής άμυνας με τους δυτικούς εταίρους της Μόσχας φαίνεται να εξαπλώνεται και στον τομέα της βιομηχανίας και στους κύκλους των ειδικών.

Πρόκειται για τη 10η διεθνή συνδιάσκεψη για την πυραυλική άμυνα, η οποία θα λάβει χώρα στη Γερμανία στα μέσα Ιουνίου και όπου θα συμμετέχουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ακαδημαϊκοί και αντιπρόσωποι της διεθνούς αμυντικής βιομηχανίας που εργάζονται πάνω σε θέματα πυραυλικής άμυνας.

«Η κατάσταση απλώς επιβεβαιώνει τα συμπεράσματά μας για τον πραγματικό σκοπό της αντιπυραυλικής πολιτικής των ΗΠΑ και των συμμάχων της», καταλήγει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Επίθεση με σπαθί στο μετρό του Λονδίνου

Peristeri News

Σκωτία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Χάμζα Γιούσαφ

Peristeri News

Leave a Comment