PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απίστευτη καταγγελία Περιστεριώτη: Χωματερή η Αιμιλίου Βεάκη μετά τα πάρτι


Συγκλονίζει καταγγελία Περιστεριώτη για την κατάσταση που δημιουργείται μετά τα πάρτι των πολιτών στην Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι. Εμετοί, περιττώματα και χιλιάδες σκουπίδια στους δρόμους.

Η διασκέδαση του κόσμου στην Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι φαίνεται να παίρνει μεγάλες διαστάσεις με τα περιστατικά που συμβαίνουν να ξεφεύγουν της κοινής λογικής.

Οι κάτοικοι της οδού αλλά και όλων των παραπλήσιων στενών έχουν απηυδήσει με αυτά που λαμβάνουν χώρα στην είσοδο των σπιτιών τους με τις καταγγελίες να φτάνουν η μία μετά την άλλη.

Πολίτης που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει με την ανομία να κυριαρχεί κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των ανθρώπων στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Βεάκη.

«Φτάσαμε στο σημείο να βρίσκουμε στις εισόδους των σπιτιών μας περιττώματα, εσώρουχα και μαντηλάκια ανθρώπων που έκαναν την ανάγκη τους όπου βρήκαν. Να μην αναφερθούμε στην «ψιλή» ανάγκη που γίνεται κατ’ επανάληψη και σε κάθε σημείο του δρόμου. Αυτό συμβαίνει διότι στα μαγαζιά δεν επιτρέπεται η χρήση της τουαλέτας και φυσικό επακόλουθό ενός ανθρώπου που έχει καταναλώσει ποτά είναι να ψάξει να βρει σημείο για να κάνει την ανάγκη του. Ακόμα και γυναίκες έχουμε δει από τα μπαλκόνια μας να κάνουν την ανάγκη τους σε κοινή θέα» τονίζει στην καταγγελία του ο Περιστεριώτης κάτοικος της Βεάκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η καταγγελία άλλου αναγνώστη από παράπλευρο δρόμο της Βεάκη: «Πέρα από την κατανάλωση των ποτών από τα μαγαζιά γίνεται και χρήση άλλων παράνομων ουσιών μπροστά στα μάτια μας. Αυτό οδηγεί τους νεαρούς να ξεφεύγουν και να πλακώνονται μεταξύ τους στο ξύλο με την Αστυνομική παρουσία να είναι ανύπαρκτη. Καθαρίζουμε μέσα από τις πυλωτές μας τη βρωμιά του καθενός και είμαστε αναγκασμένοι να μην τους ζητήσουμε το λόγο για να μην μας λιντσάρουν».

Δυστυχώς από τις δεκάδες καταγγελίες πολιτών για την κατάσταση αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός προς τους συμπολίτες μας αλλά και τους ανθρώπους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου που αντιμετωπίζουν την χωματερή της επόμενης μέρας.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Περιστέρι: Γιατί δεν επεμβαίνει η Αστυνομία στην Αιμιλίου Βεάκη

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 19 Απριλίου 2021

Στο Σισμανόγλειο με κορωνοϊό ο Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωράκος

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Peristeri News

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Leave a Comment