PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απεβίωσε ο 45χρονος που έπεσε από την Ακρόπολη


Τη μάχη για τη ζωή του έχασε ο 45χρονος Ελληνας που χθες το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Τη μάχη για τη ζωή του έχασε ο 45χρονος Ελληνας που χθες το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Ο άτυχος άνδρας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε τελικά στα σοβαρά τραύματα που έφερε στο κεφάλι και σε ολόκληρο το σώμα από την πτώση.

Το περιστατικό συνέβη στις 9.30 το πρωί όταν ο 45χρονος που βρισκόταν στην άκρη του τείχους του Ιερού Βράχου, προς την πλευρά του πεζόδρομου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, βρέθηκε στο κενό μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων τουριστών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Ακρόπολη για ξενάγηση.

Εντρομοι οι επισκέπτες ενημέρωσαν τους φύλακες, οι οποίοι χωρίς να χάσουν χρόνο ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία. Ανδρες της αστυνομίας απέκλεισαν άμεσα τον χώρο, ενώ οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν γρήγορα να φτάσουν στο σημείο πίσω από το θέατρο του Διονύσου όπου είχε πέσει ο 45χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθ’ όλη τη διάρκεια του απεγκλωβισμού του ο άτυχος άνδρας ήταν ακόμα στη ζωή όπως και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου από την πρώτη κιόλας στιγμή οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 45χρονος διασωληνώθηκε, ενώ υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση, αλλά λίγο μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες της πτώσης και αν πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα. Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για υπάλληλο της Αγροτικής Τράπεζας στο κατάστημα της οδού Πανεπιστημίου, ο οποίος χθες το πρωί πήγε κανονικά στη δουλειά του, αλλά κάποια στιγμή είπε στους συναδέλφους του ότι είχε κάποια δουλειά και έφυγε. Από εκείνη την ώρα οι συνάδελφοί του έχασαν την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του, ενώ κανείς δεν γνώριζε τίποτα για την απόφαση που είχε πάρει.

Ανθρωποι που γνώριζαν καλά τον 45χρονο αναφέρουν πως τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος, ενώ είχε αλλάξει αισθητά και η συμπεριφορά του. Φαινόταν πως αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα τα οποία όμως δεν είχαν να κάνουν με οικονομικά θέματα καθώς εργαζόταν κανονικά, με αποτέλεσμα να καλύπτει όλες τις ανάγκες του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment