Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απέκλεισε ο Π. Σκουρλέτης κυβερνητική συνεργασία με ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Δεν υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις για αναδιάρθρωση της κυβερνητικής πλειοψηφίας με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, δήλωσε στην εφημερίδα Real News ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

«Το μεν Ποτάμι», ανέφερε, «αποδείχθηκε ένα κόμμα “επικοινωνιακός αφρός” ανερμάτιστο και αβαθές, με βαθιά συστημικό και συντηρητικό χαρακτήρα, παρά την προσπάθειά του να πλασαριστεί ως κάτι νέο, το δε ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να παρακολουθεί τους προβληματισμούς της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας που παρουσιάζουν ενδιαφέρον».

Ερωτηθείς δε για τη Ν.Δ. σχολίασε ότι «βρίσκεται σε κατάσταση πολιτικής αφασίας, με έντονα σημάδια κρίσης ταυτότητας. Δείχνει αδύναμη να αυτοαξιολογηθεί, να βγάλει συμπεράσματα για την ήττα της, να δώσει απαντήσεις πρώτα απ΄όλα στους φίλους της».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εκδόθηκε NAVTEX για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες – Οι νέες δικλείδες προστασίας

Peristerinews.gr Newsroom

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment