PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Απάντηση του Γιώργου Βαθιώτη στους «κομματικούς νοσταλγούς» μιας άλλης εποχής…


Η απάντηση του Γιώργου Βαθιώτη σχετικά με τη δημιουργία του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Περιστερίου.

Είναι μεγάλη η χαρά γιατί μια πρωτοβουλία μου καλωσορίστηκε αυθόρμητα από τους συμπολίτες μας.

Εγώ απλά μεσολάβησα να συντονιστούν άγνωστοι άνθρωποι και επιστήμονες μεταξύ τους, να αγκαλιάσουν μια εθελοντική πρωτοβουλία που μετουσιώθηκε σε ένα έργο χρήσιμο και αναγκαίο ώστε να καλύψει τις ανάγκες μιας μερίδας των άπορων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ τον Μητροπολίτη Περιστερίου Σεβασμιότατο Χρυσόστομο για την ευγενική και έμπρακτη σύμπραξη του με όλους μας και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας για την άμεση ανταπόκριση του στο κάλεσμα του Κοινωνικού μας Ιατρείου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους του πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, τους ιατρούς, φαρμακοποιούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, τους επιστήμονες και όλους τους συμπολίτες μας. Όλοι αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τη δημιουργία του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Περιστερίου που αναφέρεται από τον άνθρωπο προς τον συνάνθρωπο μας που έχει χάσει το όνειρο ζωής και θέλει να ξανακερδίσει τη χαμένη του αξιοπρέπεια.

Όλοι καλούμαστε σήμερα να δείξουμε το βαθμό και την ένταση της ανθρωπιάς μας. Όσοι όμως είναι αρνητικοί σε πρωτοβουλίες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης γιατί επηρεάζονται από μικροκομματικά συμφέροντα αποτελούν στη συνείδηση του κόσμου το «φθαρμένο» και «παλαιοκομματικό» άλλων δεκαετιών που όλοι μας έχουμε καταδικάσει. Η οικονομική κρίση που μαστίζει σήμερα τη χώρα μας επέφερε και κρίση των ηθικών μας αξιών, επιτρέποντας σε ορισμένους από «εμάς» να μεταφράζουν λανθασμένα την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό ως «φιλανθρωπία».

Οι κοινωνικές αναφορές και δράσεις τώρα μόλις αρχίζουν και μας θέλουν ενεργά συμμέτοχους και συμπαραστάτες!

Το κοινωνικό ιατρείο υπάρχει και θα συμπεριλάβει ΟΛΟΥΣ.

Προσκάλεσα και προσκαλώ ως ηθική μου υποχρέωση όλους τους πολιτικούς και δημοτικούς παράγοντες της πόλης μας να εργαστούμε πλάι-πλάι όλοι μας αρωγοί προς το κοινωνικό όφελος χωρίς κομματικές ταυτότητες και πολιτικά συμφέροντα.

Καλώ όλους τους συνειδητοποιημένους συμπολίτες μας να δηλώσουν ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ σε αυτή την κοινωνική δράση η οποία για πρώτη φορά βγαίνει στο φως της πόλης του Περιστερίου

Με εκτίμηση

Γιώργος Βαθιώτης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment