PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απ. Τζιτζικώστας: Πρέπει να μιλάμε με τους πολίτες που είναι από δεξιά μέχρι κεντροδεξιά


Πρέπει να μιλάμε με τους πολίτες που είναι από δεξιά μέχρι κεντροδεξιά, δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σμειώνοντας ότι ο ίδιος ανήκει στην κεντροδεξιά και δέχεται τη στήριξη στελεχών από όλα τα πεδία.

Ο κ. Τζιτζικώστας, μιλώντας στον ANT1, επανέλαβε την άποψή του ότι η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια συρρικνώνεται και δεν καταφέρνει να μιλήσει στην κοινωνία, ενώ απαντώντας στην κριτική ότι εάν εκλεγεί δεν θα μπορεί να παραστεί στη Βουλή σημείωσε για άλλη μία φορά: «Δεν έχουμε χάσει καμία μάχη στη Βουλή. ‘Αρα σήμερα θα έχει πρόβλημα η ΝΔ αν έχει εξωκοινοβουλευτικό αρχηγό;».

Ο ένας εκ των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος, υποστήριξε ότι η παράταξη «κλείστηκε στον εαυτό της, έγινε ένα κόμμα των λίγων κι άφησε απ’ έξω όλα τα στελέχη που ήταν κοντά στην κοινωνία. Έγιναν αποκλεισμοί τα τελευταία χρόνια όλων των υγιών στελεχών, τα οποία ποτέ δεν τα ακούσαμε. Πηγαίναμε στα στελέχη μας, μόνο όταν τους θέλαμε για ψήφους».

«Ενοχλώ τους βολεμένους, τους λίγους» υποστήριξε για να προσθέσει ότι «έχει φάει πολύ λάσπη τον τελευταίο καιρό».

Ανέφερε πως η είναι η δεύτερη φορά που τον πολεμά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως είπε έχει ήδη διαλέξει υποψήφιο αντίπαλο, τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. «Από τα Μέσα που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθημερινά με χτυπάνε. Είναι λογικό να θέλουν έναν προσωρινό πρόεδρο, που να κρατάει σε χαμηλά ποσοστά την παράταξη» είπε και ξεκαθάρισε ότι «ο κ.Μεϊμαράκης δεν θέλει να κρατήσει μικρή την παράταξη, όμως δεν μπορεί να κάνει το άλμα που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία».

«Ποτέ δεν υποστήριξα ή έκλεισα το μάτι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε απαντώντας σε βολές που έχει δεχτεί. «Στόχος μου είναι ο κ.Τσίπρας» τόνισε, λέγοντας: «Εγώ μπορώ να κερδίσω τον κ.Τσίπρα».

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι «την Κυριακή θα έχει μεγάλη συμμετοχή», ωστόσο είπε ότι κάποιον τον βολεύει να υπάρχει μικρή συμμετοχή, κατονομάζοντας τον Ε.Μεϊμαράκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Leave a Comment