Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απ. Τζιτζικώστας: Έκτρωμα στην παιδεία ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας από την Καρδίτσα για το θέμα της επιβολής ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, κάνοντας λόγο για έκτρωμα στην παιδεία. 

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει τον φόρο. «Είναι τόσο αδίστακτοι που μετατρέπουν το αγαθό της παιδείας σε εμπορική συναλλαγή. Και έχουν το θράσος να αποκαλούν προκλητικά “πενταροδεκάρες” τα χρήματα που από το υστέρημά του δίνει ο γονιός», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ζήτησε από την κυβέρνηση «να μη διανοηθεί να βάλει ξανά ιδεοληψίες πάνω από το μέλλον των παιδιών τής Ελλάδας».

Ο κ. Τζιτζικώστας επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για τη φορολόγηση των αγροτών και κάλεσε τον πρωθυπουργό αντί να βάζει φόρους, να ενεργοποιήσει κονδύλια από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment