PeristeriNews.gr
Πολιτική

Άνοιγμα στην κεντροαριστερά από Βενιζέλο


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο επανασυσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο που επέλεξε τους υψηλούς τόνους κατά την διάρκεια ομιλίας του σε στελέχη του κόμματος.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο επανασυσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο που επέλεξε τους υψηλούς τόνους κατά την διάρκεια ομιλίας του σε στελέχη του κόμματος.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από την μία επιτέθηκε στο λεγόμενο αντιμνημονιακό μπλοκ και από την άλλη ανέβασε και άλλο τους τόνους κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος ξεχώρισε για άλλη μία φορά την πορεία του κόμματος του και των στελεχών που παραμένουν στις γραμμές του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «εμείς δεν ηττηθήκαμε στις εκλογές για να απολαύσουμε την άνεση της αντιπολίτευσης» καρφώνοντας έτσι εμμέσως πλήν σαφώς τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν ανέλαβε κυβερνητικές ευθύνες, αλλά και όσους σαν τον Ανδρέα Λοβέρδο διαχώρισαν την στάση τους από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Ε. Βενιζέλος ανέβαζε κατάκόρυφα τους τόνους καταγγέλλοντας και πάλι τα λεγόμενα «αντιμνημονιακά» κόμματα και χαρακτήρισε άθλιο δημαγωγικό σόφισμα την αντιμνημονιακή γραμμή που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, αλλά και η ΧΑ με βάση την οποία υπήρχε και άλλη γραμμή απο αυτή που ακολουθεί η κυβέρνηση.
Νωρίτερα το κόμμα είχε απευθύνει έκκληση στους πολίτες να αντισταθούν στις νεοναζιστικές κινήσεις ενώ το ΠΑΣΟΚ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη πορεία του Σαββάτου του ευρωπαϊκού αντιρατσιστικού κινήματος EGAM.

Η αντιρατσιστική πορεία στηρίζεται μάλιστα και από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ στην οποία ο Ε. Βενιζέλος έτεινε και πάλι χέρι συνεργασίας καθώς στην ομιλία του έκανε λόγο για ανάγκη να υπάρξει διάλογος με το κόμμα του Φωτη Κουβέλη και την κεντροαριστερά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Peristeri News

Μητσοτάκης και Μενδώνη επισκέφθηκαν τη Μονή Δαφνίου στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Στη Μονή Δαφνίου αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Peristeri News

Leave a Comment