PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανοιχτοί Ορίζοντες Περιστερίου: Κάτω τα χέρια από το Κέντρο Υγείας Ιεροθέου


Στήριξη στο Κέντρο Υγείας Ιεροθέου ζητά από την κυβέρνηση, με ανακοίνωση της η παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» για το Περιστέρι, καλώντας τη διοίκηση του Δήμου Περιστερίου να ορθώσει το ανάστημά της και να πει ΟΧΙ στο έγκλημα που συντελείται απέναντι στην υγεία χιλιάδων πολιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Περιστέρι βγαίνει πληγωμένο από την κρίση του κορωναϊού.

Η μεγαλούπολη της Δυτικής Αθήνας φαίνεται να χάνει το Κ.Υ. Ιεροθέου-πρώην ΙΚΑ που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους των περιοχών Ιερόθεος, Ανθούπολη, Χρυσούπολη, Κηπούπολη και σήμερα λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο.

Μετά την αποδυνάμωσή του κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, τις απολύσεις γιατρών, την κατάργηση εργαστηρίων φαίνεται να δέχεται το τελειωτικό χτύπημα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να μεταφέρονται οι υπηρεσίες του σε γειτονικό δήμο, σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Πετρούπολης.

Ζητάμε απο την κυβέρνηση να σταματήσει να αντιμετωπίζει τους Περιστεριώτες σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, να στηρίξει το Κ.Υ Ιεροθέου με υγειονομικό προσωπικό και από τη διοίκηση του Δήμου Περιστερίου να ορθώσει το ανάστημά της και να πει ΟΧΙ στο έγκλημα που συντελείται απέναντι στην υγεία χιλιάδων συνδημοτών μας.

Οι κάτοικοι του Περιστερίου δεν θα επιτρέψουν μέσα στις δύσκολες συνθήκες πανδημίας που βιώνουν την περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής και της υγείας τους, από μια κυβέρνηση που τους υποτιμά και τους θεωρεί ικανούς μόνο για… “ψυκτικούς”.

Για τους Ανοιχτούς Ορίζοντες
Ο επικεφαλής
Θανάσης Καποτάς».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment