PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ατρόμητο και Πλατανιά


Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Πλατανιάς και Ατρόμητος ενόψει της ρεβάνς του μεταξύ τους αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδας στις 12 Ιανουαρίου, καθώς η πρώτη αναμέτρηση, στα Περιβόλια των Χανίων, έληξε 0-0.

Η «λευκή» ισοπαλία δεν αντικατοπτρίζει πάντως σε καμία περίπτωση την εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι αντίπαλοι δημιούργησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη.

Μόλις στο πρώτο λεπτό και ύστερα από σέντρα του Ανγκούλο ο Γκόμες κέρδισε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 20΄ νέα κεφαλιά, του Γκνιάτιτς αυτή τη φορά σε σέντρα του Αποστολόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ισορρόπησε και στο 57΄ έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ, αλλά ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφ σάιντ τον Πίτου Γκαρσία, ο οποίος είχε βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Κοκκαλά.

Στο 65΄ ο Ναπολεόνι βγήκε στην πλάτη του Μπανανά, ο οποίος έχασε τη φάση, ο επιθετικός της ομάδας μας έφερε την μπάλα στο δεξί πόδι αλλά ο Κοκκαλάς απέκρουσε με τα πόδια, ενώ στο 71΄ οι γηπεδούχοι έχασαν με τη σειρά τους μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ανγκούλο βρέθηκε σε θέση βολής από λάθος του Μπάλλα αλλά σούταρε πάνω από το δοκάρι.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (46′ Μαχαμάτ), Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισλιάβιεβιτς (66′ Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Ανγκούλο, Γκόμες, Αποστολόπουλος

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Ούμπιδες, Γοδόι (66′ Λε Ταλέκ), Μπάλλας, Γκαρσία (73′ Ουσέρο), Μπιτόλο, Μπρίτο (87′ Φυτανίδης), Ναπολεόνι

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment