PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ανοιχτή συζήτηση από την Κοινωνική Υπηρεσία των Αγίων Αναργύρων–Καματερού



Ομιλία – Ανοιχτή συζήτηση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού στο 2ο Νηπιαγωγείο. «Μαζί μπορούμε καλύτερα»

Με κέντρο τον Άνθρωπο, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού, απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους με στόχο την πρόληψη, την ενημέρωση και την υποστήριξη. Στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει συνεχώς η Κοινωνική Υπηρεσία προκειμένου να υποστηρίξει και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων της πόλης, πραγματοποιήθηκε Ομιλία – Ανοικτή Συζήτηση στο 2ο Νηπιαγωγείο με θέμα «Προβλήματα Διαπαιδαγώγησης», από την Ψυχολόγο της υπηρεσίας κα Χατζάκη Κατερίνα. Η εκδήλωση προγραμματίστηκε μετά από αίτημα των εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου, οι οποίοι με ευαισθησία και υπευθυνότητα διαχειρίζονται τα ζητήματα που προκύπτουν στη σχολική κοινότητα.

Βασικό μέλημά μας αποτέλεσε η ενημέρωση των γονέων για βασικά θέματα που αφορούν στο «μεγάλωμα» των παιδιών μας, η κατάρριψη μύθων που μας συνοδεύουν και η ενθάρρυνση περισσότερο αποτελεσματικών πρακτικών. Στο δύσκολο αυτό μονοπάτι της γονεϊκής φροντίδας χρειάζεται να βρούμε τους στόχους μας και να αναζητήσουμε τους καλύτερους τρόπους ώστε να τους πετύχουμε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιλίου

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Leave a Comment