PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Αγγελίες εργασίας στο Περιστέρι 16 Μαρτίου 2017


Πλήρης ενημέρωση για αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων που αφορούν το Περιστέρι, συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική ομάδα του PeristeriNews.gr.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι αγγελίες εργασίας στο Περιστέρι 16 Μαρτίου 2017

Ειδικότητα: Διανομείς Φαγητού

ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ με δικό του μηχανάκι ζητείται από καφέ στη Λεωφ. Κων/πόλεως, Περιστέρι.

Τηλ.: 6937 67 83 00

Ειδικότητα: Άλλες Τεχνικές Ειδικότητες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ κατασκευής μηχανημάτων ζαχαροπλαστικής στο Περιστέρι ζητεί τεχνίτη νεαρής ηλικίας για εργασία, με γνώσεις στις ανοξείδωτες εφαρμογές και συναρμολόγηση εξαρτημάτων μηχανημάτων.

Τηλ.: 210 57 76 786

Ειδικότητα: Βοηθοί Μάγειρα – Sous chef

ΒΟΗΘΟΣ κρύας κουζίνας ζητείται από σουβλακοπωλείο, περιοχή Περιστέρι Μπουρνάζι.

Τηλ.: 210 57 89 416

Ειδικότητα: Εργάτες

ΝΕΟΣ ΕΩΣ 30 ΕΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

EMAIL: stax1s@yahoo.com

Ειδικότητα: Διευθυντές – Διοικητικά Στελέχη

ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπεύθυνος παραγωγής από μονάδα παραγωγής μεταλλικών ειδών, ηλικίας 30 – 40 ετών. Απαιτείται προϋπηρεσία, πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ μηχανολόγου ή παρόμοιας ειδικότητας, άριστη γνώση αγγλικών , άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, άτομα με γνώσεις σε σχεδιαστικά προγράμματα και μηχανογράφησης θα προτιμηθούν , στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες.

Τηλ.: 210 57 70 555

Ειδικότητα: Σερβιτόροι

ΖΗΤΕΙΤΑΙ σερβιτόρα, εμφανίσιμη, με προϋπηρεσία για μερική απασχόληση προς το παρόν, με ασφάλεια.

Τηλ.: 210 57 50 231

Ειδικότητα: Μάγειρες – Σεφ

ΜΑΓΕΙΡΑΣ ή μαγείρισσα απόφοιτος σχολής ζητείται για εργασία σε Fast Food στο Περιστέρι , ώρες επικοινωνίας 13.00 – 18.00.

Τηλ.: 210 57 56 108

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Εστίαση – Τρόφιμα – Ποτά)

ΚΟΠΕΛΑ ζητείται για κρεπερί στο Περιστέρι.

Τηλ.: 6972 12 98 02

Ειδικότητα: Γραμματείς

ΚΟΠΕΛΑ για γραμματειακή υποστήριξη. Η εταιρεία με αντικείμενο απασχόλησης την αποτρίχωση με εξειδικευμένα μηχανήματα Laser. Η έδρα της εταιρείας είναι στο Δήμο Περιστερίου κοντά στην στάση του Μετρό Ανθούπολη. Το ωράριο θα είναι σπαστό (9 :00 – 13 :00 & 17 :00 – 21 :00 ). Ζητάμε ένα υπεύθυνο άτομο για μόνιμη απασχόληση. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ: Η γραμματειακή υποστήριξη και η εξυπηρέτηση πελατών. ΚΥΡΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ: Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να: Αναλάβει πλήρως την γραμματειακή υποστήριξη, να επικοινωνεί τηλεφωνικώς με τους πελάτες και να διαχειρίζεται το πρόγραμμα των ραντεβού ώστε να λειτουργεί αρμονικά και αποδοτικά η επιχείρηση. (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ). Εξασφαλίζει ότι οι πελάτες που επισκέπτονται την εταιρεία μας έχουν ποιοτική εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Έχει άριστη γνώση του πελατολογίου και να δημιουργεί φιλικό κλίμα με τον κάθε επισκέπτη. ΠΡΟΣΟΝΤΑ. Άριστη γνώση των προγραμμάτων Office (ειδικά του excel, δεν αρκεί το πτυχίο αλλά να υπάρχει πραγματικά γνώση και προϋπηρεσία στην λειτουργία του προγράμματος). Εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας τόσο τηλεφωνικώς αλλά και διαπροσωπικός. Εχεμύθεια και ευγένεια. Πελατοκεντρική αντίληψη (ανάγκες πελατών και εύρεση κατάλληλης λύσης). Γνώση της Αγγλικής γλώσσας και Η/Υ. Ομαδικό πνεύμα. Συνέπεια-Υπευθυνότητα. Ευκολία μετάβασης στον χώρο εργασίας. ΠΑΡΟΧΕΣ. Εκπαίδευση και καθοδήγηση. Πλήρης απασχόληση με ασφάλιση. Δυνατότητα εξέλιξης.

Αποστολή βιογραφικού, e-mail: info@ilovelaser.gr

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 15 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment