PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανατροπάρα και πάρτι μέσα στη Νεάπολη για τον Ατρόμητο (vid)


Ο μέτριος Ατρόμητος του 1ου ημιχρόνου μεταμορφώθηκε στο 2ο και έκανε πραγματικό πάρτι στη Νεάπολη επικρατώντας του Ιωνικού με 1-4.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κρις Κόλμαν έφτασε τους 7 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα έχοντα δύο νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές.

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος δεν έβγαζε ουσία στο παιχνίδι του ειδικά επιθετικά με τους Μουνίθ και Ροτάριου να μην μπορούν να δημιουργήσουν με καλές προϋποθέσεις.

Στο 38′ ο Μεντόσα με μια άψογη εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Γιαννιώτη γράφοντας το 1-0 για τον Ιωνικό και εκεί ήταν που η ανησυχία στον πάγκο της Περιστεριώτικης ομάδας χτύπησε κόκκινο.

Οι αλλαγές του Κόλμαν στην ανάπαυλα και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες στο δεύτερο μέρος οδήγησαν σε μια μαγική νύχτα για τον Ατρόμητο με μια ανατροπή που θα συζητιέται για καιρό.

Αρχικά ο Κεσχρίντα στο 53′, έπειτα από την τέταρτη ασίστ του Κλωναρίδη στο πρωτάθλημα, με σουτ πλάγια μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χουτεσιώτη ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Ατρόμητο.

Στο 55′ οι παίκτες του Κόλμαν έκλεψαν την μπάλα και ο Φριντζόνσον με πλασέ βρήκε δίχτυα για την ανατροπή και το 1-2!

Η χρονική απόσταση μεταξύ των δύο τερμάτων του Ατρόμητου ήταν 145 δευτερόλεπτα!

Σε μία ακόμα αντεπίθεση, στο 61′, ο Τζαβίδας κατάφερε να μείνει όρθιος υπό την πίεση των Μίλο και Ρομαό, έκανε το σουτ, ο Χουτέτσιωτης απέκρουσε σε πρώτο χρόνο, όμως ο Ρομπάιγ πήρε το ριμπάουντ για να κάνει το 3-1.

Στο 76′ ο Ρομπάιγ πήρε μία εντυπωσιακή πάσα από τον Τζαβίδα, ο έμπειρος εξτρέμ σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ από το VAR.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν είχε άλλες φάσεις μέχρι το 90+1′, όταν ο Κλωναρίδης πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο Τζαβίδας την έστειλε στα δίχτυα για το 4-1.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτετσιώτης Ρομαό, Τσιγκίνσκι, (59′ Μίλο) Αντούνες, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, (87′ Ελευθεριάδης) Μασάς, (67′ Λοβέρα) Μεντόσα, Άοσμαν, (59′ Ιωαννίδης) Μάντζης.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζησαϊας, Κεχρίντα, Κουέν, (88′ Έρλινγκμαρκ) Γκονζάλεζ, Μουνίθ (46′ Φριντζόνσον), (84′ Τζοβάρας) Ρομπάιγ, (46′ Κλωναρίδης) Ροτάριου, (46′ Τζαβίδας) Κιάρτασον

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment