Δημοτικά

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Μουκουβίνα για το Δήμο Περιστερίου

Την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος Περιστερίου γνωστοποίησε μέσω γραπτής δήλωσης ο Βασίλης Μουκουβίνας, με τη δημιουργία της νέας δημοτικής παράταξης «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μουκουβίνα:

  • Με πίστη και αγωνία για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων της πόλης μας.
  • Με στόχο η τοπική αυτοδιοίκηση να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό για την στήριξη των πολιτών του δήμου μας και την ανάπτυξη της πόλης μας.
  • Με βαθιά πίστη στη συλλογική δράση για αναζήτηση και επεξεργασία λύσεων στα προβλήματα που έχουν οδηγήσει τους πολίτες στον αποκλεισμό, στην περιθωριοποίηση, στο φόβο και στην οικονομική εξαθλίωση.
  • Με κατεύθυνση και απόλυτη προτεραιότητα την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για έξοδο της νέας γενιάς από το σημερινό καθεστώς της απόγνωσης, της ανεργίας και της ετεροαπασχόλησης.
  • Έχοντας διαμορφώσει με τους συνεργάτες μου ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που στοχεύει στην ανάπτυξη της ποιότητας ζωής των δημοτών μας, στην ευημερία, στην βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο.
  • Πιστεύοντας στην ανανέωση της δημοτικής αρχής που σήμερα είναι αναχρονιστική και εγκλωβισμένη σε καλαισθησίες, στοχεύουμε στην περιφερειακή δημοτική ανασυγκρότηση που σχεδιάζει την ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ κέντρου και περιφέρειας του δήμου.
  • Μια νέα δημοτική αρχή πρέπει να εκμεταλλευτεί τα αγαθά της άμεσης δημοκρατίας που προσφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση, να είναι μαζί με τους πολίτες, να τους ενθαρρύνει, να τους στηρίζει και να δείχνει το μέλλον στην μεγάλη δημιουργική πλειοψηφία της κοινωνίας.
  • Μια νέα δημοτική αρχή πρέπει να είναι ανεξάρτητη – ακομμάτιστη – δημοκρατική – συμμετοχική – προοδευτική.

Με πίστη σε αυτές τις αρχές που τις υπηρέτησα σε όλη μου τη ζωή πήρα την πρωτοβουλία να συγκροτήσω μια νέα δημοτική παράταξη:

<<ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ>> και να θέσω την υποψηφιότητα μου για δήμαρχος Περιστερίου.

Απευθύνομαι σε όλους τους δημότες του δήμου μας και τους καλώ να συμμετάσχουν και να συμβάλουν σε μια νέα προσπάθεια ανάπτυξης – ανασυγκρότησης και μεταρρύθμισης της πόλης μας και της ζωής μας σε αυτήν.

Με τιμή

Βασίλης Μουκουβίνας

Related posts

Δεκέμβριος με εορταστικές συναυλίες, εκδηλώσεις και δράσεις στο Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Ημερίδες του Δήμου στα σχολεία για τους κινδύνους του διαδικτύου

Peristeri News

Ποιος σπουδαίος τραγουδιστής έρχεται στο Περιστέρι στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Peristeri News

Leave a Comment