PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου


Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου, μετά τα δημοσιεύματα, σχετικά με την προκήρυξη που δημοσιεύτηκε από τον Δήμο Περιστερίου στη Διαύγεια για προμήθεια αδρανών υλικών. Αναλυτικά:

Τις τελευταίες μέρες έχουν βγει δημοσιεύματα για «φωτογραφικό» διαγωνισμό στο Δήμο Περιστερίου. Καταδικάζουμε το γεγονός και πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκαλυφθούν οι παρατυπίες στην ολότητά τους. Επίσης να αποδοθούν ευθύνες στη Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου.

Φυσικά δεν πέφτουμε από τα σύννεφα γιατί αυτό  το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα δεν μπορεί να συντηρηθεί χωρίς την «νόμιμη» και παράνομη κλοπή των εργαζομένων, σε όλα τα επίπεδα. Είτε αυτό λέγεται «φωτογραφικοί» διαγωνισμοί σε επίπεδο κεντρικού κράτους είτε σε επίπεδο Δήμων. Αυτό το γεγονός δεν μπορεί να αποκρύψει ότι, είτε με διαφανείς είτε με αδιαφανείς διαδικασίες κερδίζουν πάντα λίγοι. Ένα σύστημα που είναι άδικο, εκτός από την καταπίεση και τη βία που ασκεί, χρειάζεται και διαφθορά. Χρειάζεται και μίζα δηλαδή, για να μπορεί να διασφαλίζει κάθε εταιρεία, κάθε πολυεθνική την πώληση των προϊόντων της.

Καλούμε το λαό να αντιληφθεί ότι τα σκάνδαλα είναι συνυφασμένα με το σύστημα που βασίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ότι οι μίζες είναι το ελάχιστο μπροστά στη μεγάλη, νόμιμη ληστεία που γίνεται, τα απίστευτα κέρδη που έχουν οι μεγάλες εταιρείες εις βάρος των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment